Licensierade Kostrådgivare

Tillbaka

MF Gruppen

Sedan ett halvår tillbaka är vi utbildade och ”Licensierade Kostrådgivare inom Paleo, Lågkolhydratskost och LCHF”, av MF Gruppen, det är så fantastiskt att vi haft möjligheten till att gå denna utbildningen och att vi gjort det tillsammans. Genom utbildningen har vi fått en stark plattform att stå på när det gäller kost och hälsa, det har gett oss djuplodande kunskaper om vad mat faktiskt gör med våra kroppar. Genom utbildningen och licensieringen kan vi nu också hjälpa andra människor som vill veta mer om hur man ska kunna äta sig frisk!

Utbildningen

MF GruppenVi studerade på plats (men MF Gruppen har även online utbildning) i en klass med många olika typer av människor – men alla delade vi grunden i ren och naturlig kost. Alla har delat med sig av sina tankar och erfarenheter vilket höjde utbildningen och gav en stark verklighetsanknytning, att dessutom ha engagerade och kunniga lärare gjorde hela utbildningen till en stor erfarenhet.

Nu, efter ett halvår, så har vi fortfarande kontakt med klassen och våra lärare. Genom ett nätverk utbyter vi erfarenheter och tar hjälp av varandra, ser hur alla utvecklas och fortsätter utbildas – senast gick vi en hormonkurs tillsammans, oerhört spännande och lärorikt! Det är en fantastiskt stor trygghet att man fortfarande har kontakten med sina lärare och alla som vi gått utbildningen ihop med.

Kostrådgivning och Konsultationer

Varje dag får vi genom vår blogg möjlighet till att nå ut och hjälpa andra människor, vi har efter utbildningen börjat med Kostrådgivning och Konsultationer via mail. Det kan handla om allt från vilka råvaror som ingår i en Paleo kost till hur man bör äta för att underlätta eller till och med bli av med sin IBS.

Det finns så mycket att vinna genom att äta en ren och naturlig kost!

Utveckling

Sedan vi startade vår blogg och vår resa inom Paleo så har vi genomgått en enorm utveckling. Vi är så glada för vår hälsoresa inom kosten och vad den gett oss i form av bättre liv och den stora möjlighet till att hjälpa andra till en bättre hälsa.

Magnus & Jenny