6 apr 2014

Helt underbart!

Vi är nu utbildade och Licensierade Kostrådgivare inom Paleo, Lågkolhydratkost och LCHF! Det känns otroligt roligt och vi har lärt oss så fantastiskt mycket. Verkligen en stor personlig utveckling, och att vi dessutom haft möjlighet till att göra detta tillsammans har gjort upplevelsen ännu mer värd!

Kost JA

Under vintern så har vi gått MF Gruppen´s utbildning för Kostrådgivare, de har ett mycket bra upplägg och verkligen duktiga och kunniga lärare. Stort tack till dem och deras engagemang! Vill också passa på att tacka alla duktiga och fina kursdeltagare som gett så mycket av sina erfarenheter och liv – Tack!

Kost MA

Vår framtid är så spännande, mycket av våra drömmar och förhoppningar börjar sakta men säkert ta form och vi lever mer och mer som vi önskar. Detta är ett steg mot att inom en inte allt för lång tid kunna börja jobba med vår passion och vår övertygelse – Paleokosten och livsstilen!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube