Annonser och samarbeten

Vill ni synas på vår sida och starta ett samarbete?

Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på mailadress: marknad@undervarttak.se

Annonser och samarbeten

Vi samarbetar gärna med företag som passar vår profil och som vänder sig till våra läsare med intressanta produkter, tjänster och/eller budskap. Kom med förslag och idéer så för vi en dialog om möjligheterna som finns för just vårt samarbete.

Under vårt tak arbetar med utvalda partners och är transparanta med samarbeten. Vi är ödmjuka i vår framtoning till våra läsare samt att alla våra samarbeten självklart märks enligt kraven i marknadsföringslagen.

En helhet med tydlig nisch

På hemsidan, med tillhörande sociala medier (Facebook, Instagram, You Tube samt vårt nyhetsbrev Grottpost) skriver vi om Paleo och livsstilen. Detta innefattar bl.a. hälsa, kost och rörelse utifrån ett ursprungsperspektiv.

Ni når via vår sida en tydlig nisch och en köpstark målgrupp, vi är en av Sveriges största blogg inom Paleo.

Genom ett samarbete med oss når ni primärt en hälsoaktiv kvinna mellan 30-65 år som gärna investerar tid och pengar i sin hälsa.

Om oss

Jenny & Magnus Andersson heter vi som driver sidan och företaget Under vårt tak. Läs gärna mer om oss, vår passion och vision på inlägget ”Om Under vårt tak”.

Statistik

Hemsidan Under vårt tak har ca 30 000 besök per månad. Både Facebook samt Instagram har omkring 22 000 följare vardera.

Hela 5 900 har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev Grottpost, vilket är oerhört värdefullt och roligt.

Avslutande ord

Kontakta oss gärna på mailadress: marknad@undervarttak.se för en förfrågan och inledning på ett samtal om ett samarbete.

Önskar allt gott

Jenny & Magnus
Under vårt tak