Samarbetspartners

Under vårt tak har fina, personliga och nära samarbeten med utvalda partners. Vi är transparanta med våra samarbeten samt ödmjuka i vår framtoning till våra läsare och alla våra samarbeten märks självklart enligt kraven i marknadsföringslagen.

Vi är mycket stolta och glada över alla våra samarbetspartners som bidrar till och representerar olika delar inom den nisch vi arbetar inom och promotar.

Vill du också vara en del i vår framgång och synas på våra plattformar, sänd oss gärna ett mail med dina tankar och frågor så kan vi föra en dialog. Skicka din förfrågan till: info@undervarttak.se

Här följer en presentation av våra nuvarande samarbetspartners samt deras reflektioner på vårat samarbete.


Gröna gårdar

Hos Gröna gårdar handlar du Svenskt ekologist hängmörat kvalitetskött. Här finns nöt, lamm, gris, kyckling och vilt. Gräsbetat kött som alltid är ekologiskt och/eller KRAV märkt. Man kan välja mellan detaljer, charkuteriprodukter eller färdigkomponerade boxar.

Precis som Gröna gårdar själva skriver på sin hemsida: Med smak från naturens skafferi.

Beställ online och hämta upp på utlämningsställe i din närhet eller få leveransen hemkörd till din dörr!

 

Logotyp för Gröna gårdar

Recension från Gröna gårdar:

”Smidigt och flexibelt samarbete som ger resultat! Tack vare Under Vårt Tak har vi lyckats bredda vår närvaro på sociala medier genom deras personliga, genuina och inspirerande sätt att promota våra produkter. Att Jenny och Magnus har byggt ett starkt community som fått stort förtroende från sina följare märks tydligt, och vi är så tacksamma över att de hjälpt fler att hitta till oss!”

Tina Jarmin för Gröna gårdar


Nyttoteket

Med noga utvalda råvaror och produkter har Nyttoteket skapat ett spännande och hälsofrämjande sortiment. Ledorden är – Kvalité – Utan onödiga tillsatser – Ett hälsosammare liv. Något som också vi kan skriva under på, vi använder flera av deras produkter i vår vardag.

Deras slogan är: Rocket fuel yourself.

 

Logotyp Nyttoteket

Recension från Nyttoteket:

”Vårt långvariga samarbete med Under Vårt Tak är ingen slump. Dessa härliga människor levererar kvalitetsinnehåll gång på gång med stor fantasi och kreativitet. Vi är genomgående nöjda med hur vårt samarbete fungerar och hoppas kunna fortsätta detta under en lång period framöver.”

Emil Ohlsson-Runnman för Nyttoteket


MyBlend

Med en liten, men kraftfull, sladdlös blender utmärker sig MyBlend. Denna miniblender överraskar i sin mångsidighet och är både smidig och enkel att använda. Dessutom portabel vilket gör att du utan problem kan ladda den med godsaker och sedan ta med till jobbet, gymmet eller utflykten och med ett knapptryck få en färsk och nygjord hälsosam smoothies.

Detta har blivit en liten favorit i vårt hem, enkel att använda och enkel att göra rent. Toppen helt enkelt!

 

Logotyp MyBlend

Recension från MyBlend:

”Jag fick en varm rekommendation att ta kontakt med Jenny & Magnus för ett eventuellt samarbete och redan vid första mailkontakten så fick jag en bra känsla. Allt kändes väldigt seriöst och genuint. Nu har vi jobbat tillsammans under en längre tid och känslan är precis densamma, vi är verkligen supernöjda!”

Casper Caldenby Nagy för MyBlend


Wholly Broth

Hos Wholly Broth kokas det benbuljong på rena och naturliga råvaror precis på det sätt som det gjorts i generationer. Råvarornas ursprung, hänsynen till miljön och den höga kvalitén återspeglar sig i smaken! Detta är ett familjeföretag som gör skillnad i människors vardag med sina produkter.

Vi har under många år haft benbuljong som en naturlig del i våra liv, dricker buljongen och använder den i vår matlagning. Benbuljong innehåller bland annat viktiga aminosyror vilka verkar både uppbyggande och läkande för tarmen.

Vår önskan är mer benbuljong till folket och precis så beskriver Wholly Broth sin vision: ”Vår vision är att benbuljong åter får en självklar plats i vardagen. På samma sätt som den gjort under tusentals år.

Logotyp för Wholly Broth som tillverkar koncentrerad benbuljong

Recension från Wholly Broth:

”Vi är så glada och tacksamma att få möjlighet att samarbeta med Jenny och Magnus.

Från första start har vår kommunikation varit så enkel och professionell och samtidigt personlig och genuin. Vi märkte direkt att UVT var några som vi önskade samarbeta med.

För att komma till marknaden med ett nytt varumärke är det viktigt för oss att de vi samarbetar med gör allt med omsorg och kvalitet, för det är så vi gör vår buljong.

Jenny och Magnus är så fantastiskt duktiga och vi rekommenderar dem varmt.”

Mikaela Parmlid för Wholly Broth


Isaberg förlag

Ett familjeägt bokförlag som ser och tar hand om sina författarna. Vi är stolta över att vara en liten del i deras verksamhet och så tacksamma över möjligheten till att få ge ut kokböcker med enkla, goda och hälsosamma recept enligt Paleo.

Som författare får man en stor frihet och ett ansvar samt vägledning under hela bokprocessen. Att tillsammans med Isaberg förlag få se sin bok växa fram från en ide till en färdig bok i handen är helt fantastiskt!

Isaberg förlag har en personlig och professionell framtoning, och tillsammans med ett stort förtroende till sina författare ligger också deras framgång.

 

Logotyp Isaberg förlag

Recension från Isaberg förlag:

”Sedan 2018 har vi på Isaberg förlag samarbetat med Jenny & Magnus på Under vårt tak.

Under hela tiden har samarbetet flutit på mycket fint och vi är verkligen imponerade av Jenny & Magnus kunskaper och deras goda mat.

Vi är stolta och glada att få ge ut deras fjärde bok under hösten 2022. De tidigare böckerna har sålt mycket bra och hjälpt så många människor till ett bättre liv.

Jenny & Magnus glädje, kunskap och kärlek lyser igenom i allt de gör. Rekommenderar dem verkligen till alla!”

Eva Månsson för Isaberg förlag


Nordic Kings

Näringstillskott i form av nötinälvor uteslutande gjorda på svenska, ekologiska och gräsbetande nötdjur. Kvalitén på Nordic Kings produkter är verkligen i toppklass och man sticker ut från mängden med sina produkter.

Naturens eget och verkliga superfood, inälvsmat. Näringstätt och välgörande.

Nordic Kings gör en viktig insats i vår moderna värld där vi fjärmas mer och mer från vår historia och vad som faktiskt är riktig mat. Med näringstillskott i form av frystorkad liver, njure och hjärta från nötdjur kan den ”moderna” människan tillgodose sig alla de unika näringsämnen detta innehåller på ett lätt och smidigt sätt i form av kapslar.

100% frystorkade inälvor, inget annat!

 

Logotyp för Nordic Kings

Recension från Nordic Kings

”Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete tillsammans. Under vårt tak har gett oss en stor skjuts framåt i vårt mål att sprida fördelarna med att äta inälvor och att hjälpa så många personer som möjligt att få i sig riktigt bra näring. Under vårt tak´s läsarskara matchar oss väldigt bra. Jenny och Magnus är några riktiga eldsjälar som är supertrevliga och bra att ha att göra med. Tack båda för ett fint samarbete. Vi ser fram emot många år till!”

Fredrik Maas för Nordic Kings


Minimalista

Minimalista är svensk agent för LUNA sandals. En minimalistisk sandal som fick sitt genombrott av boken ”Born to run” och sandalens förlagan har använts i tusentals år. En sandal som utstrålar minimalism, barfotakänsla och enkelhet.

Företaget Minimalista drivs av en passion för fotens frihet, barfotalöpning och familjeanda.

Sandalerna passar till vardags, i skogen, på festen eller för maratonloppet! Med flera varianter och inriktningar hittar du sandalen för din fot och din önskan, vi använder dem i vardagen och har sprungit flertalet halvmaror i dessa sandaler.

 

Logotyp Minimalista

Logotyp LUNA

Recension från Minimalista:

”Minimalista har tillsammans med Under vårt Tak haft ett fruktsamt samarbete kring marknadsföring av LUNA sandaler mer än sju års tid. Det har alltid varit enkelt och trevligt att ha med Jenny & Magnus att göra. Det känns nästan som att vara del av en familj.”

Daniel Broberg för Minimalista


Earth Runners

Earth Runners har tillsammans med hälsopionjärer och Paleoexperter skapat bekväma och äventyrsvänliga jordningssandaler.

Inga animaliska produkter används i sandalerna, GOTS-certifierad fotbädd, ergonomisk snörning och tillverkad med Vibram yttersulor – allt för en säker och bekväm fotupplevelse.

Ett jordningssystem av koppar och rostfritt stål jordar dig och detta är lite unikt och spännande med just Earth Runners sandaler.

Logotyp Earth Runners

Recension från Earth Runners:

“We reached out to Undervarttak.se on Instagram about 7 years ago hopeful to start a collaboration, and the rest has been history! We sent them sandals and have been working with them for years now through our affiliate program, where they refer us customers year after year. We are grateful to connect with people who are like-minded in valuing barefoot health and earthing properties.”

Lauren Fisher för Earth Runners