7 sep 2014

Vi har i tidigare inlägg berättat om Jennys morfar och hans fantastiska odlingar. Vi har fått många härliga grödor från hans land och särskilt mycket squash har det blivit och därför har det blivit mycket squash i vår mat den senaste tiden. Vi har njutit av bl.a. Squashgratäng med bacon och champinjoner, fyllda squash halvor och härlig Squashpasta.

Vi har också försökt oss på lite odling i våra odlingslådor med gott resultat av både grönkål, salladslök, sallad och en hel del morötter. En kryddig Pesto på morotsblast blev ett överraskande gott och nytt tillskott bland recepten i Paleoskafferiet och när vi för ett tag sedan lagde squashpaj så blev Peston en spännande ingrediens i pajen.

Den ser inte bara vacker ut med sin gröna färg den smakar också fantastiskt!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Squashpaj med bacon och pesto hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube