31 aug 2014

Morfar Gösta är fantastisk! Och visst har han en hel del erfarenhet när det kommer till odling med sina unga 91 år bakom sig. I hans grönsaksland växer det så det knakar av alla möjliga härligheter. För vår del har det inneburit mängder av gåvor i form av olika godsaker, bl.a. mängder med underbar squash.

Vi har tillagat den på många olika sätt och njutit av rätter som Squashgratäng med bacon och champinjoner. Ett sätt som är både enkelt och gott är att göra Squashpasta och äter tillsammans med köttfärspannan, Kycklinggrytan med curry eller något annat gott recept som du hittar i Paleoskafferiet.

Visst blir det en hel del squash just nu men vi är så tacksamma för vår älskade morfar Göstas “gröna fingrar” och gåvor.

Testa och gör din egen Squashpasta du också!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Squashpastan hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Madeleine Ripa 3 september, 2014 10:42 - Svara

Åh squashpasta är ju så gott! Squash står högt upp på listan över saker att odla nästa år. 🙂
Jag har just öppnat en egen webshop på Trissla.se som säljer ekologiska, naturliga produkter för kroppen och hemmet. Och efter att ha följt er i några år tror jag att det är något som kan passa er. Titta gärna in och se om ni hittar något som faller er i smaken. 🙂
Älskar nya sidan förresten! Så snygg och inspirerande!

/Madde

mm

undervarttak 4 september, 2014 10:19 - Svara

Hej Madeleine

Tack vad roligt att du tycker om vår gratäng och vår nya sida.

Underbart att du startat en webbutik! Extra roligt att det är med utgångspunkten ekologiskt! Vi önskar stort lycka till. Har varit inne och tittat runt, härligt med alla fina varor och bra presenterat.

Tack också för alla dina gilla och kommentarer på vårt IG.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube