16 feb 2015

Paleotips, smaksätt kokosolja

Kokosolja är fantastiskt och har så många fina egenskaper, vi har tidigare skrivit om de många hälsofördelarna som kokosolja medför och allt gott den gör får vår kropp. I Paleoskafferiet så finns en uppsjö av underbara recept som innehåller kokosolja på ett eller annat sätt, bara att bläddra runt och hitta något som passar.

Smaksatt kokosolja är ett Paleotips för alla er som gillar enkla och riktigt bra tips. Det smakar underbart, det gör underverk för din kropp (både kokosolja och ingefära är kända för sina hälsofördelar) och det är superenkelt. Toppen också för er som har svårt för just kokossmaken, ingefäran “maskerar” mycket av detta.

Vi använder den smaksatta oljan i te, en klick på tallriken som “sås/röra” eller som ett rent kosttillskott. Det är också utmärkt om man är förkyld eller håller på att bli förkyld, både kokosoljan och ingefäran har egenskaper som är bra mot förkylning, halsont och liknande.

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Smaksatt kokosolja hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny

Tine Worén 20 februari, 2015 12:11 - Svara

Aha! smart ju =oD
Är det gott att äta bara kokosolja (med smak) till tex en köttbit?

mm

undervarttak 23 februari, 2015 19:27 - Svara

Hej Tine

Ja absolut, vi har det till köttbiten, salladen och liknande.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube Ätbara insekter