26 apr 2016

Kokt vit sparris med ljuvliga tillbehör

Sparris är en utav vårens alla fina primörer som vi nu tar emot med stor glädje. Sparris innehåller bl.a. viktiga mineraler som kalcium, järn och magnesium och finns i två sorter, vit eller grön. Vit sparris växer under jord och skördas då toppskottet bryter fram medan en grön sparris växer ovan jord och skördas när den nått lagom längd.

Att tillaga sparris är både enkelt och gott, stek, koka eller varför inte grilla din sparris. I detta recept har vi valt att fokusera på den vita sparrisen som vi låtit koka och serverar den tillsammans med ljuvliga tillbehör och pocherat ägg, så enkelt och gott!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till Kokt vit sparris med ljuvliga tillbehör hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo sverige paleorecept paleoblogg

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter