11 Dec 2017
Julklappstips

Julklappstips

Julklappstips till dig som går och funderar på vad som skulle kunna vara riktigt fint att ge bort i julklapp. Här har vi samlat uppskattade gåvor, vissa är praktiska och tidssparande, ett är riktigt miljövänligt, andra är både roliga och viktiga och ett av tipsen kan ge stora hälsovinster.

Inlägget är tips om julklappar och innehåller annonslänkar.

Att finna bra och fina Julklappar kan ibland vara svårt, man vill ju att de ska ha ett personligt värde och även få en stor betydelse för mottagaren. Vi har radat upp några klappar som kan var just detta och betyda det där lilla extra. Skulle säga att det finns något för alla och det är en stor variation på både tipsen och prislappen.

Paleo30dagar

Hälsoutmaning Paleo30dagarHälsoutmaningen Paleo30dagar är en gåva där hälsan ligger i fokus. Utmaningen är personlig och målet är bästa möjliga hälsa på enbart 30 dagar.

Under Paleo30dagar så äter man en ren och naturlig kost, prioriterar rörelse och tänker på sin återhämtning. Tanken är att man ska ge kroppen det som den är biologiskt anpassad till och därmed uppnå stora hälsovinster.

Man behöver inga förkunskaper och vi kommer att guida genom hela utmaningen samt tillhandahålla allt material i form av: En komplett Meny, Inköpsguide, Råvaruguide, Rörelseprogram, Introduktionstexter samt obegränsad Mailsupport under utmaningens samtliga 30 dagar!

Läs mer om Paleo30dagar och beställ här

Squatty Potty

Squatty PottyEn skitbra julklapp som är både omtänksam och rolig! Squatty Potty ger dig en bättre sittställning på toaletten vilket gör att din tarmtömning markant kommer att underlättas, detta är tydligt och bra för alla men kanske att det ger extra mycket hjälp för någon med IBS eller någon tarmsjukdom.

Squatty Potty är lätt och passar, med sin speciella utformning, fint framför toalettstolen. Bara att dra fram när man ska använda den och sedan skjuta tillbaka den till sin plats.

Smidigt, bra och anatomiskt rätt för din kropp och dess funktion.

Läs mer om Squatty Potty och beställ här

Blank Bottles

2 x Blank BottlesVakuumisolerade flaskor och termos i rostfritt stål, med snygg design och många användningsområden så blir detta en fullträff för alla som vill hålla sin dryck varm eller kall under en hel dag!

Genom att använda Blank Bottles så gör man även en miljöinsats då man undvika alla plastmuggar och plastflaskor, det finns ett stort utbud av olika flaskor/muggar/termos så det är lätt att hitta något som passar allas ändamål. Det finns även presentkort att köpa hos Blank Bottles om man skulle ha svårt för att välja modell.

Läs mer om Blank Bottles och beställ här

Crock Pot

Crock PotHjälpredan nr: 1 i köket, med Crock Pot så underlättas matlagningen fantastiskt mycket och man spar mängder av tid. Ladda Crock Pot på morgonen och när du kommer hem efter jobbet på kvällen så har du en varm måltid som väntar på dig! Kan det bli bättre?!

Crock Pot kan vara det som alla vill ha i sitt kök. Enkel att hantera, enkel att ”ladda” med mat och med fantastiska resultat.

Läs mer om Crock Pot och beställ här

RAWBAR

Superbonobo i snö med en kopp kaffeRAWBAR från Superbonobo är en av de godaste barsen man kan köpa i en butik enligt oss. De är 100% raw, 100% ekologiska och innehåller absolut INGA tillsatser!

Det finns 6 olika varianter av RAWBAR, och det finns även 3 varianter av RAWBOLLAR, alla smarriga på sitt sätt. Dessa godingar passar in på flera olika sätt att äta, många fungerar för Paleo, alla går till Vegan, Vegetarian och RawFood, om man äter enligt CleanEating, om man bara äter ekologiska produkter och liknande. Om man skulle vara nötallergiker så finns det även variant helt utan nötter. Så det är en toppengod RAWBAR som kan njutas av många.

Med andra ord, väldigt uppskattade och det finns smak för nästan alla i denna goda RAWBAR.

RAWBARs från Superbonobo finns i butiker som Coop, Hemköp, Willys, ICA m.m.

Läs mer om RAWBAR och exakt vad de innehåller här

EcoGrill

EcogrillEngångsgrillen EcoGrill är ett miljövänligt alternativ till ”vanliga” engångsgrillar och den fungerar långt över förväntan med en bra värme och lång brinntid. Det finns inga ursäkter längre, här kan man verkligen vara miljösmart och göra ett bra miljöval.

EcoGrill är förutom det uppenbara – en grill – också väldigt snygg och man får en betydligt större upplevelse jämfört med andra engångsgrillar. Den kan enkelt plockas med på små utflykter, passar fint i såväl väskan, bilen som båten.

Läs mer om EcoGrill och beställ här

Julklappshjälp

Hoppas att dessa Julklappstips är till hjälp och att någon av dessa klappar kan bli årets Julklapp för just dina nära och kära. Njut av Jultiden och ta hand om varandra.

God Jul
Jenny & Magnus livsstil jul julgåva Paleo paleolivsstil paleojul julgåvor

Camillapa 27 december, 2017 22:22 - Svara

Vilka fina present tips, bra även till framtida gåvor! ;)
Önskar er fina ett fantastiskt nytt år!
Kram

undervarttak 2 januari, 2018 17:11 - Svara

Tack snälla Camilla

Önskar dig en god fortsättning på det nya året!

Magnus & Jenny