EcoGrill – engångsgrill

Tillbaka

EcoGrill – en riktig engångsgrill

Tjoho! En riktig engångsgrill som även är bra för miljön. EcoGrill har skapat en enkel och toppenfin engångsgrill och du kan nu göra en miljöinsats genom att välja denna istället för traditionella engångsgrillar.

Detta är ett inlägg om EcoGrill som innehåller annonslänkar.

EcoGrill köp här knapp

Vi fick en EcoGrill i present från vår vän Clara – tack snälla den fungerar fin fint. Nu kan vi ut och grilla var helst vi vill, superenkel att ta med i ryggsäcken, bilen, husvagnen, husbilen eller båten.

Eller varför inte hemma istället för en vanlig grill. Fungerar jättebra att grilla lite mindre måltider på, koka kaffe eller, en av våra favoriter, grönt te! Dessutom är den enkel att tända, mysig och riktigt fin att se på.

Ecogrill 3

EcoGrill är miljövänlig

Vi har vid enstaka tillfällen använt ”vanliga” engångsgrillar tidigare men det har aldrig känts riktigt bra.

För det första så fungerar de inte tillfredställande (blir för varmt eller för kallt och man har en oerhört kort tid för tillagning) och sedan så blir det väldigt mycket skräp av dem.

Skräpet tar vi alltid med hem och sorterar upp. Men under somrarna ser man tyvärr allt för många av dessa utbrända aluminiuminsatserna lite här och där i våra skogar och inte minst på stränderna.

EcoGrill är inte bara ekologisk utan även naturligt nedbrytbar. Så om man är på picknick och ställer engångsgrillen i en allmän grillplats kan man bara låta den brinna ut och sedan med gott samvete gå därifrån.

Miljövänligt och bra, helt klart att föredra framför en ”vanlig” engångsgrill.

Hur fungerar EcoGrill?

Den lilla engångsgrillen EcoGrill är gjord av träslaget al. Det är helt enkelt en bit stam (med en diameter på drygt 20 cm) som sågats till och fyllts med träkol.

Kan ju inte bli bättre och mer naturligt, toppenbra! Ekologiskt, miljövänligt, återvinningsbar och en milsvid skillnad från ”vanliga” engångsgrillar.

EcoGrill har en brinntid på ungefär 2,5 timmar och det behövs naturligtvis ingen tändvätska för att starta grillen.

Det tar ungefär 15-20 minuter innan man fått upp värme till att börja grilla, koka vatten eller vad man nu önskar göra. Det går enkelt att lägga ett litet galler direkt på grillen, ligger stabilt och bra, så att man kan lägga på kött, fisk, grönsaker eller liknande.

Den är lätt och smidig och man behöver inte släpa med sig något skräp hem efteråt.

Köp din EcoGrill här

Att den är så enkel att använde, lätt att ta med och faktiskt kan fungerar som ersättning för en vanlig grill gör att den är oerhört användbar.

Det är även en toppenfin present, uppskattad och annorlunda gåva!

EcoGrill köp här knapp

Så vårt tips om du vill köpa en lätt och smidig engångsgrill – välj EcoGrill, finns att köpa här. Vi köper trepack och får dem då lite billigare, tre till priset av två!

Ut i naturen och njut av en picknick och vetskapen av att du grillar miljövänligt.

Mycket nöje
Magnus & Jenny