Höst picknick

Tillbaka

Höst picknick

Så underbart att packa en picknick och gå ut i naturen en vacker höstdag. Luften är klar och lätt, om man dessutom får en solig dag som vi fick är allt härligt.

Tog en kort promenad från vår lilla stuga och slog oss ned på en klippa precis vid vattnet, här ser man nästan hela sjön och i fjärran kan vi se vindkraftverken i Fjärås. Där är det endast Fjärås bräcka som skiljer ”vår” sjö åt från havet, fascinerande vad naturen har skapat!

Picknick kollage

I vår picknick korg hade vi packat ner nybakat Morotsbröd, ägg, salladsblad, tomatskivor och lite gurka. Kaffe till Jenny och Te till Magnus, som fortfarande inte har lärt sig dricka kaffe…

Alltid härligt att äta utomhus men lite extra mysigt att få göra iordning sina mat själv, att plocka ihop sitt Morotsbröd med pålägg och sedan äta medan höstsolen fortfarande skänker värme och vattnet skvalpar lugnande mot klipporna. Det är en fantastisk känsla.

Nu när hösten är som vackrast, gå ut i naturen och ta med en picknick. Mer tips på picknickmat finns i Paleoskafferiet. Njut och låt er fyllas av energi!

Magnus & Jenny Paleosverige Paleo Sverige Paleorecept recept Paleolivsstil