Ännu mer återkoppling av Paleo30dagar

Tillbaka

Ännu mer återkoppling Paleo30dagar

I början av maj så avslutade vi vår Hälsoutmaning Paleo30dagar som pågick under april månad.

Det har varit en fin och bra utmaning med många deltagare som har uppnått stora hälsovinster, bra viktnedgångar, mer energi, slutat med värktabletter, fått bukt med eksem och fått en upplevelse som faktiskt förändrat livet.

Deltagarnas egna ord

Vi vill gärna dela med oss av några av de breven vi fått in nu när utmaningen avslutats.

Vårt första inlägg om detta, från Linda, hittar du här, det andra inlägget om detta, från Kristina, hittar du här. Och här kommer det tredje och sista:

Hej

Jag är så sjukt nöjd över att jag såg inlägget från @undervarttak där dem skulle dra igång en #paleo30dagar utmaning.

För mig va Paleo något helt nytt även om jag läst om det och tänkte jag chansar. Det kan kanske ha vart den bästa chansningen för mig just nu. Jag har inte bara fått resultat på måttbandet utan även en hel annan energi och ork.

Jag känner mig så mycket bättre och inte alls så där orkeslös som innan. Jag har ätit gott, känt mättnad men även hunger som min kropp sedan länge stängt av signalerna för. Jag kommer absolut att fortsätta med denna kost och tänk efter dessa 30 dagar.

Stort tack än en gång till er som står bakom @undervarttak ett bra upplägg och bra pepp och stöd under resan även om jag inte alls haft strul under resans gång.

Lina

Lina

Avlutande tankar

En strikt Paleokost kan göra riktigt stora förändringar på enbart 30 dagar och om man kämpar med kost kan man nå fantastiska resultat.

Ren och naturlig mat ger kroppen förutsättningar att fungera precis på det sättet som den är biologiskt anpassad för att fungera och detta gör att alla celler och hormoner i kroppen jobbar för DIG istället för att kämpa med problem som en ”modern” kost kan skapa.

Nästkommande Hälsoutmaning Paleo30dagar kommer vi att starta till hösten – bara att skicka ett mail till oss på info@undervarttak.se och skriva att du är nyfiken på Paleo30dagar om du vill att vi lägger upp dig på vår ”bevakningslista”, då skickar vi automatiskt ut information om utmaningen i god tid innan starten till höstens omgång.

Tack snälla Lina för ditt fina inlägg på Instagram och för att vi får använda text och bild i våra medier. Ta hand om dig och stort lycka till framöver.

Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny

PS. Titta gärna in på vår Facebookgrupp och vårt Instagramkonto för mängder av andra tips och mycket matinspiration! Missa inte heller vårt nyhetsbrev Grottpost, mer info här.