Mer återkoppling Paleo30dagar

Tillbaka

Mer återkoppling Paleo30dagar

I början av maj så avslutade vi vår Hälsoutmaning Paleo30dagar som pågick under april månad.

Det har varit en fin och bra utmaning med många deltagare som har uppnått stora hälsovinster, bra viktnedgångar, mer energi, slutat med värktabletter, fått bukt med eksem och fått en upplevelse som faktiskt förändrat livet.

Deltagarnas egna ord

Vi vill gärna dela med oss av några av de breven vi fått in nu när utmaningen avslutats. Vårt första inlägg om detta, från Linda, hittar du här. Och här kommer det andra:

Hej!

Vill tacka så jättemycket för den här tiden!

Att kombinera träning, kost och yoga mm har gett resultat i en massa former; vikt (-4 kg), mått (-8 cm runt midjan), huvudvärk försvunnit och känner mig stark och lätt i kroppen!

Bifogar bildbevis

Paleo30dagar Kristina

Kommer fortsätta på typ 80/20-nivå och många av era recept är nya favoriter här hemma. Till och med min ”gamle” man efterfrågar blomkålsris numera, och det vill inte säga lite!

Tack och kram,
Kristina, 51 år
(Och ni får citera om ni vill)

Avlutande tankar

En strikt Paleokost kan göra riktigt stora förändringar på enbart 30 dagar och om man kämpar med kost kan man nå fantastiska resultat.

Ren och naturlig mat ger kroppen förutsättningar att fungera precis på det sättet som den är biologiskt anpassad för att fungera och detta gör att alla celler och hormoner i kroppen jobbar för DIG istället för att kämpa med problem som en ”modern” kost kan skapa.

Nästkommande Hälsoutmaning Paleo30dagar kommer vi att starta till hösten – bara att skicka ett mail till oss på info@undervarttak.se och skriva att du är nyfiken på Paleo30dagar om du vill att vi lägger upp dig på vår ”bevakningslista”, då skickar vi automatiskt ut information om utmaningen i god tid innan starten till höstens omgång.

Tack snälla Kristina för ditt fina brev och för att vi får använda texten i våra medier. Ta hand om dig och stort lycka till framöver.

Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny

PS. Titta gärna in på vår Facebookgrupp och vårt Instagramkonto för mängder av andra tips och mycket matinspiration! Missa inte heller vårt nyhetsbrev Grottpost, mer info här.