Torkade äppelringar

Tillbaka
Torkade äppelringar i glasburkar med höstlöv och äppleringar bredvid

Torkade äppelringar

Hösten är äppeltider, det är fantastiskt med alla underbart goda äpplen och allt man kan använda dem till. Förutom att äta dem precis som de är så gör vi mos, bakar kaffelängder, kokar kräm och självklart Torkade äppelringar. Äpplen är mångsidigt, gott och nu på hösten till väldigt bra pris – allt detta gillar vi!

Inlägget innehåller köplänkar.

Att torka äppelringar är verkligen lätt och vi använder en Torkugn då blir det ännu enklare och bekvämare, underlättar speciellt om man gör mycket.

Äppelträd

Jenny´s föräldrar köpte för något år sedan ett litet äppelträd till sin trädgård och det lilla trädet ger otroligt mycket frukt, vi brukar få en hel korg av dessa godingar om hösten!

Så då passade vi på att göra en omgång med Torkade äppelringar här Under vårt tak, de är ju så goda och när man torkar äpplen så förhöjer och koncentrerar man smaken. Dessutom ett lätt och bra sätt för att konservera frukt.

Mångsidiga

Dessa torkade äppelringar passar jättebra som snacks och är fantastiskt goda. Utmärkta på kalas eller varför inte på Julbordet, de ger ju lite av en gammaldags stämning och charm.

Det är även den perfekta ”gå-bort-presenten” och att man gör dem själv förhöjer ju bara värdet och gör det hela mer personligt. Och inte minst, de är otroligt vackra att se på!

Torkade äppelringar i en glasburk med äpplen bredvid

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Torkade äppelringar hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt
Magnus & Jenny Äppleringar äpple äppel