Strikt Paleotacopaj

Tillbaka

Strikt Paleotacopaj

Under januari månad körde vi strikt Paleo i 30 dagar och har tidigare delat med oss av hur vi la upp våra 30 dagar genom tips och Paleomenyer. Vi har frestat med recept på läckra strikta Paleokakor och chokladiga raw kladdkaka och tipsen från er läsare har varit många på hur ni lever era Paleoliv.

Att ha en aktiv dialog med er läsare här på bloggen, på vår facebooksida, på instagram och på twitter gör att vi får så mycket Inspiration. Detta är vi så tacksamma för och det ger en sådan stor glädje att veta att vi är många som brinner för att laga och äta god och naturlig Paleomat.

Från Sebastian Wetterberg fick vi detta goda tips på hur han gör sin tacopaj och vi kunde inte motstå frestelsen utan i fredags när det vankades fredagsmys så lagades det tacopaj här Under vårt tak. Resultatet var fantastiskt!

Sebastian skrev att han utgick från grundreceptet på vår matpaj som är ett fantastiskt recept som går att variera på så många sätt. Med Paleoutmaningen i ryggen ville vi givetvis testa att göra pajen helt strikt Paleo.

Så håll till godo och njut av god strikt Paleotacopaj. Tack Sebastian för din inspiration.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Strikt Paleotacopaj hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Tacopaj