8 okt 2013

Rödbetor är härligt och väldigt gott! Vi äter dem ofta kokta eller ugnsrostade och nu när det är säsong för denna härliga rotfrukt så njuter vi ofta.

Från vår läsare Merlene har vi fått detta fantastiska och enkla recept på stekta rödbetor med vitlök och champinjoner! Helt underbart gott som tillbehör till både kött, fisk och kyckling. Vi åt dem tillsammans med hemmagjorda hamburgare och kokt broccoli.

Tack Marlene för ditt fina recept! Ät och njut av härliga rödbetor du också!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Stekta Rödbetor med Vitlök och Champinjoner hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter