18 maj 2014

Sötpotatisgratäng

Sötpotatisgratäng är både gott och enkelt, det är alltid en fin och uppskattad kombination. Sötpotatis i sig själv är en underbar råvara som vi gärna använder i vår matlagning, mångsidig och med god smak. Sötpotatisplättar, Baconlindad sötpotatis, Sötpotatisgratäng med köttfärs, Ugnsbakad sötpotatis, Hummus på sötpotatis och morot, Pyttipanna Paleostyle eller Kyckling och sötpotatisgratäng är redan härliga recept som du hittar i Paleoskafferiet.

Laga sötpotatisgratäng

Att ta fram grillen och grilla underbart nötkött, som fått gotta till sig i Paleoskafferiets enkla marinad i några timmar, och laga en smakrik Sötpotatisgratäng med vitlök, chili och purjolök – det är riktig matkärlek. Gratängen är krämig och god och ger samtidigt lite härlig sås till rätten, ett underbart gott tillbehör!

Sötpotatisgratängen passar utmärkt till kött, fisk och kyckling, det är ett fint alternativ till den klassiska potatisgratängen.

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Sötpotatisgratäng med vitlök, chili och purjolök finns här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleobok Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga