24 Sep 2017
Nötbox Gröna Gårdar

Gröna Gårdar

Vi har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Gröna Gårdar vilka säljer fantastiskt fint gräsbeteskött via nätet, men de finns även i vissa utvalda butiker. Att handla genom dem är väldigt enkelt och smidigt. Du beställer de varorna du önskar via deras sida, väljer ett utlämningsställe och hämtar sedan upp dina varor. Enkelt, bekvämt och inte minst – vilket fantastiskt fint kvalitetskött. Köttet är KRAV märkt och 100% gräsuppfött!

Detta inlägg är i samarbete med Gröna Gårdar och innehåller länkar till deras produkter.

Rabattkod

Gröna gårdar erbjuder fram till och med lördagen den 30:e september ALLA våra läsare en unik rabattkod. Rabattkoden ger hela 10% vid köp av deras produkt Nötbox, man kan välja mellan 10 kg, 20 kg eller 30 kg. Det kan alltså bli en rejäl peng man sparar med hjälp av denna fina rabattkod.

Koden är: ”UNDERVARTTAK” och det är bara att skriva in koden i rutan ”Ange kampanjkod” och sedan klicka på knappen ”Kontrollera kod” (då kommer 10% dras av på priset och detta redovisas även tydligt för dig).

Klicka dig in till Nötbox nu och beställ din box redan idag! Passa på att spara pengar vid en beställning från Gröna Gårdar och om du tidigare inte provat deras kött så se det som din alldeles egna ”prova-på-rabatt”!

Koden gäller för Nötbox och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Vart levererar Gröna Gårdar

Primärt så levererar Gröna Gårdar i Västsverige och i Stockholmsområdet, för att få en fullständig lista över deras utlämningsställen så har du en länk till den sidan här. Klicka dig in och läs mer om vilken plats som ligger närmast för just dig.

I Stockholm så kan man även få hemleverans så att köpet blir än mer bekvämt och smidigt.

Gräsbeteskött

Gröna gårdar säljer kött från djur uppfödda på gräs och örter, från ett 40-tal gårdar i Västsverige. Gräsuppfödningen ger ett smakrikt, marmorerat kött med mer omega-3, CLA och vitaminer än kraftfoderuppfött kött (vilket är det kött man normalt finner i butiken). KRAV märkt och 100% gräsuppfött!

När djuren får äta den kost de är biologiskt anpassade för så utvecklas de precis så som de är avsedda att göra och de håller sig friska och starka. De växer och utvecklas i rätt tack samt ger ett kött med högt näringsvärde. Med andra ord, kvalitén på köttet från gräsbetesdjur är ofantligt mycket större mot det som kommer från kraftfoderuppfött.

Så beställ underbart KRAV märkt gräsbeteskött från Gröna Gårdar redan nu och ta tillvara på rabatten som gäller fram till och med den 30:e september!

Jenny & Magnus gräsbeteskött gräsbetesdjur hängmörat Paleo paleosverige webbutik webbhandel