Skribenter på Tidningen Matkärlek

Tillbaka

Skribenter på Tidningen Matkärlek

Vi är så glada och stolta över att nu vara skribenter på Tidningen Matkärlek och därmed bidra med recept och en lite text i alla nummer. Så från och med nummer 2/2016 kommer ni hitta oss i Tidningen Matkärlek.

Tidningen Matkärlek skriver om mat och har ett fokus på ren och naturlig lågkolhydratskost. Inte konstigare än så och vi kommer att bidra med Paleorecept i tidningen, det känns riktigt hedrande att de valt oss. I vår första ”artikel” så skriver vi om soppor och har med hela tre smarriga recept på soppa och även ett på bröd som passar fint ihop med detta.

För oss är en tidning ett nytt media att uttrycka sig genom och det ställer lite andra krav än vad ett bloggande gör, fantastiskt kul att få lära sig och utvecklas. Vi har många idéer och tankar till recept som vi vill förmedla och som vi med tiden kommer publicera i tidningen. Blir både befintliga recept som redan nu finns på vår blogg men också flera helt nya spännande recept som alla läsare kommer få ta del av.

Då vi nu är skribenter för Tidningen Matkärlek så kan vi också erbjuda alla våra följare här på bloggen ett förmånligt rabatterat pris på en prenumeration. Om du önskar prenumerera själv eller kanske ge bort en prenumeration så är det bara att följa denna länk till Matkärlek´s prenumerationsservice!

Vi ses både på bloggen och i Tidningen Matkärlek framöver.

Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny