28 nov 2014

Vårt Bibliotek med Paleoböcker

Vi älskar böcker och speciellt Paleoböcker. Det har under senaste året kommit ut en hel del på svenska och det är roligt, blir ju mer lättillgängligt. Både som kokböcker och om livsstilen, härligt att det blir mer och mer vanligt så att Paleo sprids. Dessutom är fler böcker på väg ut i handeln!
 
Vi har samlat svenska (och en “nydelig” Norsk) Paleoböcker som vi verkligen vill rekommendera under fliken Vårt Bibliotek. Här ligger de samlade och är lättöverskådliga, bara att gå in i Vårt Bibliotek och titta runt. Du hittar säkert någon som passar just dig!
 
Mycket nöje!
Magnus & Jenny

Cavewomen 28 november, 2014 19:08 - Svara

Dessutom är det tre svenska till på gång. Annika Sjöö och Åsa Söderberg kommer med var sin kokbok samt arkeologen Göran Burenhult kommer med en bok om evolutionen och maten. Han och Staffan Lindeberg har skrivit böcker tillsammans om jag inte minns fel. Alla kommer i år.

mm

undervarttak 28 november, 2014 22:12 - Svara

Hej

Ja visst är det roligt att fler och fler svenska böcker kommer ut. Vi kommer fylla på efter hand!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube