Paleo musli

Tillbaka

Paleo musli

Paleo musli är något som är gott, mättande och enkelt att äta till frukost eller mellanmål.

Inlägget innehåller annonslänk.

Att ta musli tillsammans med härlig Frisk avokadokräm eller att t.ex. strö över en fruktsalladen är fantastiskt gott och tillför en härlig struktur och krispighet. Fungerar ju även toppen som en egen liten krispig och god ”gotterätt”.

Det går jättebra att hälla kokosmjölk eller mandelmjölk [shoppingcarticon] över sin Paleo musli, sedan är det bara till att njuta av alla härliga smaker.

Köpt musli

De färdiga müsliprodukter som finns i butikerna är tyvärr ofta med både spannmål och socker, eller kanske till och med kemiska tillsatser, som ju alla går bort och därför inte är något alternativ till att köpa om man önskar äta enligt Paleo.

Men hur gör man då om man skulle längta efter krispigt god müsli? Ja som du förstår så har vi tips här nedan!

Hemmagjord musli

Tidigare har vi bara hackat nötter och frön och strösslat över kräm, frukt eller liknande. Tillsammans med lite kanel blir det både gott och mättande men vi längtar ibland efter variation och den där extra goda smak som blir när man ugnsrostar!

Så mot köket och experimentera med lite olika nöt- och fröblandningar som får ugnsrostas lite försiktigt. Efter att ha testat och experimenterat på olika sätt hittade vi fram till de smakerna som vi önskade och eftersträvade.

Nötter, fröer, frukter och olika smaker möts i en härlig symfoni, som tillsammans blir till en super god och krispig Paleo musli!

Testa du också! Lovar att du inte blir besviken! Det är enkelt att göra sin egen Paleo musli och man vet exakt vad som ingår, det ger en härlig känsla.

Paleo musli recept på YouTube

Om du önskar titta på receptet för Paleo musli på YouTube så går det bra, videon finns nedan. Önskar du prenumerera på vår YouTubekanal och få ett meddelande så snart vi lägger in nya filmer så är det bara att klicka på länken här: https://www.youtube.com/channel/UC1PboSQCX8UUFnFmGIgp0yg?sub_confirmation=1

Recept

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Paleo musli hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleomusli musli Glutenfri glutenfritt müsli Paleomüsli paleorecept