29 dec 2015

Nya spännande tider

Som en symbolisk handling, men också med ett bakomliggande allvar, så slänger vi nu ut vår väckarklocka. Nya spännande tider väntar oss här Under vårt tak!

Vi kommer från och med det nya året att på heltid satsa på vår blogg och verksamheten kring denna, det har länge varit en stor dröm och något som vi under ett antal år aktivt har jobbat med för att kunna uppnå. Nu är det äntligen dags att ta steget och våga satsa.

Så 2016 blir ett spännande år med helt nya tider för oss. Nya utmaningar och ett nytt sätt att leva. Och på tal om utmaning så kommer vi i början av året att genomföra Paleo30dagar som är en hälsoutmaning vilket alla är välkomna att delta i, Paleo30dagar startar den 1:e februari 2016 och om du är nyfiken på att följa med så är det bara att maila oss på info@undervarttak.se så kommer du få mycket mer information och prisuppgifter.

Vi har så mycket roligt att se fram emot och en hel del tankar och idéer som vi önskar genomföra, många små (som att slänga ut väckarklockan) men också en del riktigt stora!

Väckarklocka

Den första förberedande åtgärden för våra nya liv blev alltså att slänga ut väckarklockan och detta har flera anledningar.

Det mer allvarsamma som vi syftar till i inledningen är att väckarklockan för oss är synonymt med något som styr vårt liv, vi vill leva friare. Ljuset från siffrorna “lurar” hormonet Melatonin från att uppfatta dag/natt rytmen på ett riktigt sätt och en elektrisk klocka har alltid ett elektromagnetiskt fält kring sig (och kabeln) vilket vi vill minska på, speciellt i sovrummet.

Vi är redo och har nu tagit steget, en liten del i detta är att vi även kan inspirera andra till att följa sina drömmar och våga. Börja redan idag, man vet aldrig vart det kan bära!

Hoppas att ni vill följa med oss på resan. På Facebook och Instagram har vi massa inspiration till Paleo och gör dagligen inlägg, passa gärna på att följa oss där!

Kram Jenny & Magnus bloggare karriär paleoblogg

Anna 29 december, 2015 13:48 - Svara

Önskar er ett underbart 2016 och lycka till med alla era drömmar och nya spännande äventyr <3

mm

undervarttak 30 december, 2015 09:53 - Svara

Tack snälla Anna!

Det samma till dig.

Magnus & Jenny

Inga-Lena 29 december, 2015 13:58 - Svara

Jag önskar er lycka till av hela mitt hjärta! Det är också mitt mål att småningom uppnå en sådan frihet, att jag kan bestämma själv över min tid. Jag gillar er blogg, som verkligen inspirerar med mycket kunskap och många fina recept. Tack!

mm

undervarttak 30 december, 2015 09:55 - Svara

Tack Inga-Lena

Just längtan efter frihet och nu få bestämma över sin tid är helt underbar. Tack snälla för dina fina ord!

Magnus & Jenny

Anette Bylin 29 december, 2015 14:17 - Svara

Jag önskar er lycka till i fortsättningen! Så härligt att ni hjälper oss andra att få må bra i vardagen med er härliga energi. Det ska bli jätteroligt att fortsätta följa er! Kramar Anette ❤

mm

undervarttak 30 december, 2015 09:56 - Svara

Hej Anette

Stort tack för dina fina ord, vi känner oss både hedrade och stolta över att få möjlighet till att göra just detta!

Magnus & Jenny

Daniel 29 december, 2015 22:05 - Svara

Härligt, bra gjort! Men släng den inte i naturen bara 😉

mm

undervarttak 30 december, 2015 09:57 - Svara

Tack snälla Daniel.

Nej den åker iväg till återvinning, det är bara en symbolisk bild.

Magnus & Jenny

Madde 30 december, 2015 20:32 - Svara

Åh vad kul att läsa! Superspännande ju! Önskar ert stort lycka till!

mm

undervarttak 3 januari, 2016 13:38 - Svara

Tack snälla Madeleine!

Vi är så glada över detta och går en spännande framtid till mötes.

Magnus & Jenny

Sara 9 mars, 2016 00:26 - Svara

Vad har ni i stället för väckarklocka(?), jag har ingen väckarklocka (men en mobil frn 2004, men som jag bara har som en väckarklocka – med fågelkvitter – o aldrig tröttnat på kvittret, den ligger i en trälåda i sängbordet, men den strålar nog ändå, men hur mkt vet jag inte, men känner mig lite orolig över det 🙂

Tack! för denna sida ni har, känns som man (ska) vill betala, alla recept tex, det är ju som att få en mkt fin receptbok gratis! (jag har fått hur mycket fina bra tips av er som helst, som jag gillade väldigt mkt!, Tack så mkt!, nu behöver jag inte oroa mig längre att jag ska försvinna, att aldrig veta vad man ska äta typ (att jag inte äter tillräckligt för jag inte hittar recept, fast att jag köpt många dyra kokböcker senaste månaderna men som inte känns bra trots allt!, men här kände jag som att jag hitta ALLT jag vill veta – he :), så ni har räddat mig hehe 🙂 Så tack så himla mkt för att jag fick ta del av det :), känner mig fortfarande som att jag vill/ska betala… :). P.s ni kanske säljer kokbok(?) (jag kunde ha kollat upp det innan jag skriver detta, men tänkte inte på om ni säljer det innan jag skrev det här tyvärr).

Stort grattis till er med era framgångar!
/Sara

mm

undervarttak 9 mars, 2016 16:36 - Svara

Tack snälla Sara för dina fina ord, vad glada vi blir!

På denna sidan så är allt helt gratis och vi har över 300 recept helt enligt Paleo som man fritt kan njuta av – och vi bygger kontinuerligt på med flera 🙂

Vi använder ingen väckarklocka, känns väldigt lyxigt och något vi länge velat slippa – just nu har vi möjligheten till detta. Om vi någon gång måste passa en speciell tid så ställer vi, precis som du, mobilen.

Nej vi har ingen kokbok, ännu… Men har förhoppningar på att i framtiden kunna ge ut en fin Paleokokbok.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube