Nya spännande tider

Tillbaka

Nya spännande tider

Som en symbolisk handling, men också med ett bakomliggande allvar, så slänger vi nu ut vår väckarklocka. Nya spännande tider väntar oss här Under vårt tak!

Vi kommer från och med det nya året att på heltid satsa på vår blogg och verksamheten kring denna, det har länge varit en stor dröm och något som vi under ett antal år aktivt har jobbat med för att kunna uppnå. Nu är det äntligen dags att ta steget och våga satsa.

Så 2016 blir ett spännande år med helt nya tider för oss. Nya utmaningar och ett nytt sätt att leva. Och på tal om utmaning så kommer vi i början av året att genomföra Paleo30dagar som är en hälsoutmaning vilket alla är välkomna att delta i, Paleo30dagar startar den 1:e februari 2016 och om du är nyfiken på att följa med så är det bara att maila oss på info@undervarttak.se så kommer du få mycket mer information och prisuppgifter.

Vi har så mycket roligt att se fram emot och en hel del tankar och idéer som vi önskar genomföra, många små (som att slänga ut väckarklockan) men också en del riktigt stora!

Väckarklocka

Den första förberedande åtgärden för våra nya liv blev alltså att slänga ut väckarklockan och detta har flera anledningar.

Det mer allvarsamma som vi syftar till i inledningen är att väckarklockan för oss är synonymt med något som styr vårt liv, vi vill leva friare. Ljuset från siffrorna ”lurar” hormonet Melatonin från att uppfatta dag/natt rytmen på ett riktigt sätt och en elektrisk klocka har alltid ett elektromagnetiskt fält kring sig (och kabeln) vilket vi vill minska på, speciellt i sovrummet.

Vi är redo och har nu tagit steget, en liten del i detta är att vi även kan inspirera andra till att följa sina drömmar och våga. Börja redan idag, man vet aldrig vart det kan bära!

Hoppas att ni vill följa med oss på resan. På Facebook och Instagram har vi massa inspiration till Paleo och gör dagligen inlägg, passa gärna på att följa oss där!

Kram Jenny & Magnus bloggare karriär paleoblogg