Ugnsstekta kycklingvingar

Tillbaka
Ugnsstekta kyckling på plåt serverade med en krämig majonnäs

Ugnsstekta kycklingvingar

Kyckling i alla former är så gott och dessa ugnsstekta kycklingvingar är inget undantag.

Primitivt

Det finns något väldigt primitivt att få äta med händerna och antingen älskar man det eller inte.

Vi tycker att det är ljuvligt gott att få avnjuta ugnsstekta kycklingvingar precis som det är. Med händerna och eventuellt serverade med en god majonnäs.

Helrostad blomkål med indiska smaker är också en favorit när det kommer till goda tillbehör till ugnsstekt kyckling.

Val av kyckling

När det gäller val av kyckling så väljer vi alltid ekologisk och kravmärkt kyckling, ett viktigt och självklart val för oss.

Goda kycklingrecept

Om du tycker om kyckling så ska du ta en titt i vår digitala receptbank Paleoskafferiet. Där hitta härliga kycklingrecept som Kyckling med timjan och kantareller, Indisk kycklinggratäng och Salsakyckling bara för att nämna några.

Tillagning

När vi lagar ugnsstekta kycklingvingar så blandar vi enkelt ihop olivolja och härliga kryddor i en bunke. Sedan vänder man ner kycklingvingarna i blandningen så att den fördelar sig fint på alla delar.

Nu är det bara att lägga upp dem på en plåt och sätta in i ugnen. Enkelt, smidigt och ett garanterat gott resultat varje gång.

Varma och kalla

Perfekta rätten till fredagsmyset, till utflykten eller på buffébordet. Smakar lika bra varma som kalla.

ljuvligt goda kycklingvingar på plåt.

Recept

För recept gör ett besök i Paleoskafferiet. Här hittar du receptet på Ugnsstekta kycklingvingar.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo recept sverige mat nyttigt middag fingermat plockaren och naturlig mat