26 dec 2013

Rödkål är ett måste som så mycket annat på vårt julbord och i år lagade vi denna juliga rödkål. Den var enkel att göra och blev som så ofta här hemma “Under vårt tak” till under själva tillagnings processen. Kanske lite dumt att stå och experimentera dagen före julafton men, men…

Resultatet blev härligt!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Julig Rödkål hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube Ätbara insekter