7 Dec 2013

Grönkål i olika former är något som alltid funnits på vårt Julbord, kanske beror det på att halva Jennys släkt kommer från Halland eller annars är det kanske bara för att det är så gott.

Just nu så provlagas det en hel del här “Under vårt tak” inför årets julhelg och denna Juliga Grönkålssallad med rödbetor, apelsin och valnötter kommer garanterat finnas med som ett härligt tillbehör på julbordet i år.

Salladen äts ljummen eller kall som ett härligt tillbehör på julbordet.

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Julig Grönkålssallad med rödbetor, apelsin och valnötter hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter