Jordningslakan

Tillbaka
Ett jordningslakan ansluts enkelt till ett jordat uttag i ditt hem.

Jordningslakan

Ett jordningslakan är en typ av lakan som är utformat för att anslutas till jorden så att du kan sova jordad.

Artikeln innehåller annonslänkar till TrendRehab AB och produkten jordningslakan.

Tanken, bakom ett jordningslakan, är att det kan hjälpa till att ge potentiella hälsofördelar genom att återställa en naturlig balans i kroppen.

Jordningslakan är ofta tillverkade med ledande material. Vanligtvis genom att väva in silvertrådar, alternativt stål- eller koppartrådar, och de är designade för att anslutas till en jord för att skapa förbindelsen med jorden.

När en person sover, på ett jordat lakan, kommer de att vara i kontakt med jordens naturliga energifält. Detta kan ge flertalet olika potentiella hälsofördelar, så som bland annat förbättrad sömn, en hormonell balans och minskade inflammationer.

Du köper enkelt ditt eget jordningslakan hos TrenRehab via länken här och med vår kod UVT20 så får du hela 20% rabatt!

Jordning och kontakt med jorden

Har du funderat över jordens naturliga energiladdning och dess potentiella inverkan på allas vår hälsa? Vi har en utförlig artikel om jordning på vår hemsida om du är nyfiken, läs gärna mer om jordning på länken här.

Svårt att somna, orolig sömn eller vaknar du ofta på natten?

I vår moderna värld är vi ständigt omgivna av elektronik och elektromagnetiska fält. Men vad händer med den naturliga balansen i våra kroppar då vi isolerar oss med skor och mestadels går på asfalt och vanliga golv inomhus?

En intressant innovation, som har vunnit stor popularitet på senare år, är användningen av jordningslakan. Ett koncept som för tankarna tillbaka till våra förfäders tid, då vi sov direkt på marken.

Men hur fungerar egentligen dessa lakan? Och kan de erbjuda hälsofördelar så som att främja bättre sömn och ge ett större välbefinnande?

Vad är Jordningslakan?

Jordningslakan har under en längre tid varit ett intressant ämne inom hälsovärlden.

I grund och botten är ett jordningslakan ett lakan som är konstruerat för att ansluta dig till jordens naturliga fält. Kan även kallas att grunda (grounding eller earthing). Genom att använda ledande material, såsom silvertrådar, alternativt stål- eller koppartrådar, skapas en förbindelse mellan dig och jorden när du sover.

Ett jordningslakan med invävda silver- eller koppartrådar jordar dig till jordens energifält.

Det låter kanske futuristiskt och flummigt, men idén och tanken bakom jordning är faktiskt ganska enkel. Att återskapa den naturliga kontakt vi hade med jorden när vi sov direkt på marken.

Men vad är syftet med att vara jordad med jorden medan du sover?

Det finns flera hälsofördelar, inklusive förbättrad sömnkvalitet, minskad inflammation, och ökad känsla av välbefinnande. [1]

I boken ”Att vara jordad – den viktigaste upptäckten för vår hälsa någonsin!” uttrycker författarna att jordens energi är naturligt läkande och att jorda sig kan vara en av de viktigaste hälsoaspekterna för allt levande på jorden!

Att använda ett jordningslakan kan alltså vara ett sätt att återställa energibalansen i vår kropp som kan ha blivit störd av den moderna livsstilens elektronik och elektromagnetiska fält. Många som har provat jordningslakan rapporterar att de upplever djupare sömn, minskad stress och en övergripande känsla av lugn och välbefinnande.

Så om du letar efter ett naturligt sätt att förbättra din sömn och övergripande hälsa, kan ett jordningslakan vara värt att överväga. Köp lakanet här och upplev skillnaden du också! Missa inte att använda vår kod UVT20 så får du hela 20% rabatt!

Varför ska jag använda ett jordningslakan?

Att använda ett jordningslakan kan erbjuda en rad potentiella hälsofördelar.

För det första kan det hjälpa till att återställa vår naturliga jordade balans genom att ansluta oss till jordens energifält. Vilket i sin tur kan minska inflammation, främja avslappning och förbättra sömnkvaliteten. [1]

Dessutom kan jordningslakanet fungera som ett effektivt skydd mot elektromagnetisk strålning från elektronik och andra källor i vår moderna miljö.

Genom att investera i ett jordningslakan kan du öka ditt välbefinnande på ett naturligt och enkelt sätt.

Fem potentiella hälsofördelar med jordningslakan [1]:

  • Förbättrad sömnkvalitet: Att sova på ett jordningslakan kan främja djupare och mer återhämtande sömn genom att hjälpa till att reglera kroppens melatoninnivåer och förbättra sömnens kvalitet.
  • Minskad inflammation: Genom att jorda kroppen kan inflammation minska och därmed förbättra övergripande hälsa och välbefinnande.
  • Lindring av smärta: Många användare av jordningslakan rapporterar minskad smärta och obehag. Särskilt vid kroniska smärttillstånd som artrit eller fibromyalgi.
  • Ökad energi och vitalitet: Genom att skapa en mer balanserad miljö i kroppen kan jordningslakan öka energinivåerna och främja en känsla av vitalitet och välbefinnande.
  • Bättre mental klarhet och fokus: Att sova på ett jordningslakan kan bidra till att minska stressnivåerna och främja avslappning. Vilket i sin tur kan förbättra mental klarhet, koncentration och kognitiv funktion under dagen.

Tips till användare av Jordningslakan:

Kontrollera produktens säkerhet och kvalitet. Se till att jordningslakanet du väljer är tillverkat av högkvalitativa och säkra material för bästa resultat och långvarig användning.

Följ tillverkarens anvisningar. Var noga med att följa tillverkarens rekommendationer för att korrekt installera och använda jordningslakanet för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

Använd jordningslakanet regelbundet. För att uppleva de hälsofördelar är det viktigt att använda jordningslakanet regelbundet.

Se till att lakanet är korrekt jordat. Kontrollera att jordningslakanet är ordentligt anslutet till jord, via jordningsspett (jordningspinne eller jordningsstav), jordningsklämma eller adapter, i ditt hem för att skapa en riktig förbindelsen med jorden.

Anslutning till ett jordningslakan med enbart koppling till jord i ett vanligt jordat eluttag.

Var tålmodig. Det kan ta lite tid innan du upplever full effekt av jordningslakanet. Ge det lite tid och var tålmodig medan din kropp anpassar sig till den nya miljön.

Sammanfattning

Jordningslakan är, i all sin enkelhet, en innovativ produkt som erbjuder många potentiella hälsofördelar genom att ansluta oss till jordens naturliga fält.

När man jordar kroppen finns potential för en bättre sömnkvalitet, minska inflammation, lindra smärta, öka energi och vitalitet samt förbättra mental klarhet och fokus.

Jordningslakanet kan vara en enkel och naturlig metod för att främja din hälsa.

Avslutande ord

Genom att integrera ett jordningslakan i din sömnrutin kan du upptäcka en ny dimension av hälsa.

Med dess potentiella förmåga att återställa vår naturliga förbindelse med jorden erbjuder jordningslakanet en enkel och effektiv metod för en bättre sömn, lindra smärta och främja hälsa.

Köp ditt eget jordningslakan här, använd vår kod UVT20 så får du 20% rabatt, och upplev hälsofördelarna själv!

Var tålmodig, följ tillverkarens anvisningar och njut av de potentiella fördelarna med att vara jordad till jorden.

Rabattkoden UVT20 ger även 20% rabatt på alla andra produkter (även produkter med REA), hos TrendRehab, så som t.ex. tyngdtäcken!

 

PS. Är du nyfiken på sandaler med jordande egenskaper, då tipsar vi gärna om de fina Earth Runners. Läs mer om dessa i vår artikel, direktlänk här: https://www.undervarttak.se/earth-runners-sandaler/ och du finner även ett bra rabatterbjudande på sandalerna! Gå i sandaler i sommar vilka ger alla de hälsofördelar som jordning har!

 

Signaturbild för Under vårt tak

 

Källa:

[1] Boken ”Att vara jordad – den viktigaste upptäckten för vår hälsa någonsin!”