24 nov 2014

Måsten…

Vi skapar så många måsten i vår vardag, man behöver ibland stanna upp och se sig omkring. Förstå var man befinner sig nu, se hur långt man kommit och faktiskt klappa sig själv på axeln för just detta.

Att se allt det fina man har omkring sig kan ibland vara svårt och det hamnar lätt i skymundan för alla måsten, jobb och dagliga rutiner. Vi är inte alls bättre själva men försöker ändå att tänka på det vi har här och nu och prioritera det som betyder mycket för oss.

Det kan vara bra att sätta upp sin egen påminnelse om att just stanna upp i nuet och begrunda vad man verkligen vill och vila lite i den stunden.

Idag vill jag:

  • Förse min kropp med ren och naturlig mat
  • Röra på mig och bli friskare
  • Komma ett steg närmare mitt mål
  • Ta en stund och vila lite
  • Leka
  • Njuta av vad jag har åstadkommit

Med Jante på ena sidan och Luther på andra sidan är det inte alls lätt att tänka sig detta och än svårare att göra det, men det är oerhört viktigt och fantastiskt givande. Man behöver prioritera ibland, känna sig viktig och få utrymme för återhämtning. Ta en stund och gör det som får dig att känna dig lycklig!

Njut av dagen
Magnus & Jenny

Madeleine 25 november, 2014 15:06 - Svara

En föreläsare jag hade sa en gång att det finns absolut inga måsten, och det är så rätt! Jag måste inte äta idag, men jag vill göra det för att inte vara hungrig, och för att jag mår bättre då. Jag måste inte träna, men gör det för att det får mig att orka mer. Så klokt!

mm

undervarttak 25 november, 2014 18:25 - Svara

Tack snälla Madeleine

Varma hälsningar
Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube