25 dec 2013

Revbensspjällen är självklara här hemma “Under vårt tak” när det vankas Julbord. I år testade vi en ny variant av spjäll, Honungsgriljerade revbensspjäll med rosmarin. Inspirationen till receptet hittade jag i en utav mina favorit tidningar, Lantliv. Jag har ändrat lite i receptet så det passar oss. Resultatet, helt underbart!

Du tillagar reven antingen på spisen i en gryta eller i din Crock-Pot.

Testa du också!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Honungsgriljerade revbensspjäll med rosmarin hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny och Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube