10 mar 2015

Gå utomhus

Nu börjar våren på allvar komma och man kan till och med känna hur solen värmer, så underbart skönt. Med solen och värmens återkomst så blir livet lite annorlunda, man börjar mer och mer dra sig utåt. Det är lite som att själen tinar upp och blommar ut precis som naturen i övrigt.

Vi älskar att vara utomhus och det ger en fantastisk energi. Nu när värmen kommer så blir det alltid lättare att vara utomhus och man kan göra så mycket mer. Laga mat, äta, träna och leka i största allmänhet! En vanlig Paleolivsstil helt enkelt.

Så vi säger gå utomhus, njut av våren och rör på dig. Spring, hoppa, klättra, gå, kryp, kasta och ta tillvara på möjligheten du har av att kunna röra på dig – för precis det är kroppen gjord för, att röra på sig.

Mycket nöje!
Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube