6 maj 2013

Glass hör våren och sommaren till! Att njuta av en glass i solen en varm och härlig dag känns underbart.
 
Tyvärr innehåller glassen som man kan köpa i butiken så mycket annat än just glass och framför allt på tok för mycket socker.
 
Vi har på flera bloggar sett recept på olika varianter av bananglass och givetvis var detta något som vi kände att vi var tvungen att testa.
 
Mandelsmör är också ett sådant där “godis” som är underbart gott och därför tänkte vi att varför inte smaksätta glassen med just mandelsmör. Nötter och glass är ju inte helt dumt tillsammans!
 
Sagt som gjort så testade vi att göra bananglass med mandelsmör och resultatet blev himmelskt! Så tveka inte utan njut av underbar bananglass med mandelsmör i sommar du också!
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Bananglass med mandelsmör och hackad mandel finns här.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube