6 nov 2014

Äpple med varm kokosmjölk

Idag är det en riktig höstdag, det småregnar, bara 2 plusgrader, väldigt grått och lite trist. Även inne känns det rått och mörkt. När vi var små så fick vi ofta varm mjölk efter att vi varit ute och lekt, det var mysigt att komma in och sätta sig under en filt med en kopp varm mjölk i knät.

Det känns som om vi skulle vilja uppleva något liknande just idag, få njuta av något gott och värmande när man kommit hem från en springtur. Men vi börjar med att tända en skön och värmande brasa i vår kamin. Sedan går tankarna mot kokosmjölk och eftersom det är höst och äpple är i säsong så känns det helt naturligt med ett gott äpple. Blir bra det här! Och väcker härliga minnen gör det!

Eld

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Äpple med varm kokosmjölk hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube