Vill du må ditt bästa jag?

Tillbaka
Profilsbild på Magnus och Jenny från Under vårt tak

Vill du må ditt bästa jag?

Livet är långt ifrån en rak och fin väg kantad av vackra blommor. Skarpa kurvor, taggbuskar, upp och nerförsbackar och branta stup är sannolikt en mer exakt beskrivning.

Ja hindren kan vara många och svåra, därför är det alltid bra att ta sig tid till att vårda och stärka kroppen genom hela livet. Vi har valt en Paleokost som grunden till vår kontinuerliga hälsoresa.

Att läka och bygga upp kroppen är en process som kräver tålamod och kontinuitet. Precis som naturen tar tid att blomstra och frodas, så behöver även vår kropp tid för att bygga upp sig och läka.

Vårt Paleobaserade tillvägagångssätt ger oss verktygen för att långsamt bygga upp en inre hållbar hälsa.

Vi kommer från en bakgrund med sjukdomsproblematik, levde många år med svår IBS, och har med hjälp av Paleokosten nu skapat ett liv fritt från symptom.

Kursen Hälsoutmaningen Paleo30dagar

Hälsoutmaningen Paleo30dagar

Vår kurs Paleo30dagar är en personlig hälsoutmaning som kommer ge dig verktygen till att skapa en hälsa du kanske trodde inte var möjlig.

Hälsoutmaningen Paleo30dagar ger dig:

  • Färdig meny – (frukost, lunch och middag) under samtliga dagar
  • Inköpsguide – för att underlätta inhandling
  • Råvaruguide – med godkända råvaror under utmaningen
  • Program för stresshantering och avkoppling – specialframtaget för Paleo30dagar
  • Introduktionsmaterial – ingående instruktioner och guidade texter
  • Mejlsupport med oss under utmaningens alla 30 dagar

Under Paleo30dagar kommer du få äta en ren och naturlig mat som kommer förändra både din kropp och ditt sinne. Maten lagas från grunden och alla som är villiga att satsa lite extra tid under 30 dagar, samt äta enligt Paleo, kan vara med och uppleva förändringen!

Utmaningen ger dig även verktygen och de bästa förutsättningarna för dig att lyckas uppnå just dina mål.

Knapp för att anmäla sig till Paleo30dagar

De stora och övergripande målen med utmaningen är att:

  • Uppnå bästa möjliga hälsa på enbart 30 dagar
  • Få verktyg och bygga en grund för en fortsatt hälsoresa
  • Forma om kroppen

Du kommer självklart även ha personliga hälsomål med utmaningen. Det kan vara allt från en lugnare mage eller färre mediciner till en ökad styrka eller viktminskning.

Belöning

Du är inte ensam på din hälsoresa, vi är här för att guida, hjälpa och stötta dig.

Vi har skapat Hälsoutmaningen Paleo30dagar, vilket är en metod som blir likt en daglig rutin och ritual, för att bygga och stärka din mage, kropp och hälsa.

Genom att omfamna utmaningen och lita på processen så tar du det första steget mot en livsstil som stöttar och bygger din hälsa på bästa sätt. En belöning som du, och alla, verkligen är värd.

Att du investera i din hälsa och i ditt långsiktiga välmående är något vi både önskar och vill. För att hjälpa dig på denna resa har vi inte bara skapat mängder av härliga recept och lagt en meny, för samtliga 30 dagar som du kan följa i Paleo30dagar, utan även skapat en omfattande guide som ger dig verktygen för att förbättra din vardag även efter utmaningen.

Och under själva utmaningen har vi i princip daglig kontakt!

Vi är med dig varje dag under utmaningen, och vi lovar att värna om din framgång lika mycket som du gör och önskar.

Du kanske undrar varför du inte tänkte på detta tidigare. Men som vi brukar säga, det är aldrig för sent att omfamna förändringens kraft. Varje dag är en ny möjlighet att göra en positiv skillnad i ditt liv.

Med varje steg du tar mot bättre hälsa, tar du också ett steg närmare ett mer strålande, energifyllt och härligt liv fyllt av energi.

Knapp för att anmäla sig till Paleo30dagar

Framgång

Kom ihåg att nyckeln till framgång ligger i kontinuitet och långsiktighet. Det tar tid att bygga upp en stark kropp och ett välmående, varje steg är ett steg mot ditt bästa jag.

Framgång kommer inte av sig själv, men vi tror på dig och vet att du kan må fantastiskt och Paleo kan vara puzzelbiten som verkligen gör skillnad!

Din resa mot optimal hälsa börjar med Paleo30dagar. Med vår vägledning och din beslutsamhet är möjligheterna oändliga. Välkommen till Paleo, en värld av ren och naturlig mat för din mest värdefulla tillgång – din hälsa.

En Paleokost är uppdukad.

Vi finns här för dig!

Har du frågor eller funderingar kring kursen Paleo30dagar eller Paleo i allmänhet så är det bara att skriva till oss på vår mailadress: info@undervarttak.se

Vi finns här för dig och vill gärna hjälpa om vi kan!

Med en hoppfull framtid mot en strålande hälsa!

 

Signaturbild för Under vårt tak