18 jan 2016

Vi är på gång

Snart är det dags att starta och vi är ivriga att komma igång, första steget är avklarat. Nu har vi skickat ut allt material till alla som hittills är anmälda till vår Hälsoutmaning Paleo30dagar som startar den 1 februari 2016.

Är du intresserad av att vara med eller fortfarande går och funderar, än är det inte för sent att anmäla sig! Skicka ett mail till info@undervarttak.se för mer information och pris.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Lene 19 januari, 2016 09:41 - Svara

Det låter som en kanonidé med er hälsoutmaning. Det är ju just det det är..en hälsoutmaning för var och en som startar. Själv hoppar jag nog över denna gången, men önskar alla som är med ett stort lycka till.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube