Vattenmelonsdröm

Tillbaka
Vattenmelon på bricka med hallon, pistagenötter och mynta

Vattenmelonsdröm

Drömmar av silver drömmar av guld…

En dröm med vattenmelon, hallon, pistagenötter och mynta smakar svalkande och gott vid varma och lata sommardagar!

Vattenmelon på olika sätt

Älskar du vattenmelon? Då är du inte ensam, denna underbara frukt med smak av sommar är något som många älskar att njuta av så här års, så även vi.

Att skära upp vattenmelonen och äta den precis som den är läskande gott en varm sommardag. Att grilla den och servera till köttet är något vi också gärna gör nu på sommaren. Melon i salladen gör den extra somrig och att frysa in skivor och äta som små isglassar är också gott för både stor och liten.

Vattenmelon pizza

Att toppa bitar av vattenmelon med olika läckerheter har blivit lite av en trend de senaste åren och vattenmelon pizza har blivit ett begrepp för många.

Vår variant får bli denna Vattenmelonsdröm. En härlig blandning av vattenmelon, hallon, pistagenötter och mynta som svalkar ljuvligt gott i skuggan en varm sommardag. Eller ge din måltid en extra fräschör och serverar den som ett gott tillbehör till din middag, så gott!

Närbild på Vattenmelon, hallon, pistagenötter och mynta på en skärbräda

Recept

Så låt fantasin flöda och skapa din egen dröm med vattenmelon eller låt dig inspirera av vår. Receptet hittar du i vår digitala receptbank Paleoskafferiet, här hittar du receptet på vår Vattenmelonsdröm.

Tid att Njuta!
Jenny & Magnus Paleo sommarmat hälsa matlagning hälsosamt matglädje Sverige sommar semester melon glutenfritt mejerifritt laktosfritt sockerfritt nyttigt godis