29 apr 2013

Att starta en Paleo blogg måste vara bland det bästa vi gjort! Att få skriva, dela med sig, inspirera och ta del av andra människors liv och erfarenheter är oerhört berikande! Eftersom vi står, går, tänker, sitter, pratar, njuter, springer, äter och lever Paleo hela dagarna är det kanske inte så konstigt att vi gillar att “nörda” ner oss i detaljer. Vi finner glädje i att Sparris är en säsongsråvara i maj, äntligen, äntligen ska man få njuta av dessa underbara grönsaker! Att köttet i vår Pulled Beef, som så underbart vackert faller isär, kommer från en lokal farmare med en ekologiskt djurhållning. Att kokosmjölken på tetrapack är bäst, trots att den inte är ekologisk, då den innehåller mycket kokos, inte innehåller några tillsatser och är fri från giftet BPA!
 
Igår öppnad vår blogg ännu en dörr för oss, vi fick äran att träffa Emma från bloggen Emmastawas. Hon driver en Paleoblogg i Sverige och vi har haft en hel del kontakt men inte träffats i verkligheten tidigare. Självklart blev det mycket Paleoprat och vi kunde alla tre både gotta och frossa oss i riktigt nördiga detaljer! Härligt! Det blev en fantastisk dag, vi pratade och skrattade oss igenom söndagen och när maten kom fram stod alla lutade över den med var sin kamera! Det var länge sedan man åt varm mat… underbart med likasinnade!
 
Fantastiskt att få träffa någon som är så engagerad och kunnig som Emma, en riktig “vitaminkick”. Dagen gick allt för snabbt och vi längtar redan efter nästa gång vi ska träffas! Mycket spännande att se fram emot!
 
Som om inte detta är nog så hade Emma med sig nybakad Raw Paleo Kärleksmums, underbara Gojibär och egengjorda Torkade Äppelringar! Vi tycker om Emma.
 
Magnus & Jenny

Emma 20 oktober, 2015 13:38 - Svara

Nu var det ett bra tag sedan detta inlägg men jag hittar inte receptet till kärleksmumsem. Gjort de förut men missat skriva ner det. Har ni receptet? Länken funkar inte tyvärr. Tack på förhand!

mm

undervarttak 20 oktober, 2015 19:08 - Svara

Hej Emma

Receptet till Kärleksmums är tyvärr inte våra och Emmas blogg Primal Life finns inte kvar… Sorry.

Magnus & Jenny

Emma 21 oktober, 2015 07:41 - Svara

Tack iaf :-)!!

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube