Vad ska man egentligen äta…

Tillbaka
Vad ska man egentligen äta?

Vad ska man egentligen äta…

Många saker i livet är så komplicerade eller enkla som vi gör dem till.

Kosten, till exempel, kan bli väldigt förvirrande. Vad är bra och vad är dåligt? Vissa säger si och andra säger så…

Det kan vara svårt att skapa en uppfattning om vad man bör äta. Men om du äter riktig mat tillagad hemma på rena och naturliga råvaror så har du kommit en lång bit på vägen mot en hälsosam kost!

Pengar påverkar

Kemikalier, bekämpningsmedel, tillsatser, GMO manipulerade råvaror och en massa annat. Allt för att göra ”matprodukten” billig att tillverka, ge en lång hållbarhet i butiken och för att vara lättåtkomlig för konsumenten.

Den moderna matindustrins globala jättar är tyvärr en kombination av kortsiktiga beslut, som oftast grundar sig i ekonomisk vinning, och en vilja till att få dig att äta mer och mer av deras produkter. Resultatet ligger sannolikt alltid långt ifrån ett hälsosamt alternativ.

Det är därför så många av oss som kommer till insikten om fördelarna med en Paleolitisk kost och dess livsstil oftast genomskådar andra koncepten och den hype som skapats kring dem.

Men det mest tragiska är att den genomsnittliga moderna människan är mer sjuk nu, i så kallade västerländska sjukdomar, än för bara trettio år sedan och spås bli sjukare och sjukare för varje årtionde som går.

Ett sättet att undvika att bli en del av denna statistik kan vara att välja bort hårt processad skräpmat.

Paleo30dagar

Och om du precis som vi söker efter ren och naturlig mat, i kombination med bästa möjliga hälsa på 30 dagar, ja då är kursen Paleo30dagar för dig!

Hälsoutmaningen Paleo30dagar

Har du frågor eller funderingar kring Paleo30dagar så bara skriv till oss på: info@undervarttak.se

Avslutande ord

Vi brinner för ren och naturlig mat! En Paleokost, vilket våra kroppar är biologiskt anpassade efter.

Att laga mat från grunden på råvaror som gör gott för oss, för dig och allas vår hälsa.

 

Signaturbild för Under vårt tak