Upptäck våra Julklappstips 2023

Tillbaka
Massor av julklappar som kan bli dina julklappstips 2023

Julklappstips 2023

När vinterkylan sveper in så tänder stjärnorna sina glittrande ljus på himlen, och vi känner den härliga doften av pepparkakor och gran i vårt hem.

De första snöflingorna dansat ner från himlen och alla tända ljusen sprida värme i form av omtanke och kärlek.

Nu en dos av julig inspiration för att göra julklappsjakten mer glädjefylld och enkel för just dig.

Artikeln innehåller annonslänkar.

Vi har valt ut flera hjärtevärmande julklappar, med omsorg och tanken om att göra årets högtid ännu mer minnesvärd.

Låt oss tillsammans göra julen full av överraskningar. Häng med oss när vi öppnar dörrarna till en värld av både fina och välgörande gåvor och idéer.

8 Julklappstips

Med åtta jättefina julklappstips så hoppas vi att du finner något som skapar den där extra lilla magin under granen.

Och något som passar både familj och vänner.

Paleo30dagar

Vår kursen Paleo30dagar är en personlig utmaning som innebär att man följer en Paleokost under 30 dagar.

Paleo, eller paleolitisk kost, är kosthållningen som syftar till att efterlikna maten våra förfäder antas ha ätit under den paleolitisk eran, innan jordbruket introducerades.

Det innebär att man äter kött, fågel, fisk, skaldjur, ägg, rotfrukter, grönsaker, frukt, bär, nötter och fröer – alltså allt som kunde jagas eller samlas. Man undviker starkt processade livsmedel, spannmål, mejerier, baljväxter, så mycket kemiska tillsatser som möjligt samt vitt socker.

Paleo30dagar syftar till att uppmuntra att testa Paleokosten under en period tillsammans med oss för att upptäcka alla dess hälsofördelar och se hur kroppen reagerar.

Läs mer om Paleo30dagar och gör din Julklappsbeställning på vår sida: https://www.undervarttak.se/product/halsoutmaningen-paleo30dagar/

Banner för att klicka till Hälsoutmaningen Paleo30dagar

Paleokokböcker

Vi har skrivit hela fyra stycken kokböcker och alla är med temat Paleokost.

Detta innebär att alla recept i alla böcker är helt fria från spannmål (gluten), mejerier (laktos och mjölkprotein), baljväxter och vitt socker.

I våra böcker finner du recept och inspiration till allt från vardagsmaten till fredagsmyset och festen. Frukostar, middagar, bakat, utflykten eller födelsedagstårtan.

Låt oss inspirera till en matresa med Paleokosten!

Läs mer om våra kokböcker och gör din Julklappsbeställning på vår sida: https://www.undervarttak.se/product-category/bocker/

Nyttoteket

Med högkvalitativa näringstillskott som Kollagen, MCT olja och Benbuljongspulver har Nyttoteket etablerat sig väl hos hälsomedvetna.

Välgörande tillskott som kan göra stor skillnad i måendet och vardagen!

Med vår kod UVT20 så får du dessutom 20% rabatt på alla köp från Nyttotekets webbutik.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos Nyttoteket.

MyBlend

En mångsidig sladdlös miniblender. Med MyBlend så kan du snabbt och enkelt göra dig en fräsch och nyttig smoothie.

Hemma i köket, på resan, på jobbet, i skolan eller i husbilen!

En liten smidig blender med stort användningsområde. Laddas via USB och diskar sig i princip helt själv.

Med vår kod UVT15 så får du dessutom 15% rabatt på alla köp från MyBlends webbutik.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos MyBlend.

Wholly Broth

Äkta Benbuljong som den kokades av mormor!

En stor favorit här hemma och så underbart god att dricka. Välgörande, lugnande, värmande och njutbart – så kan man enkelt beskriva benbuljongen från Wholly Broth.

Råvarorna kommer från svenska KRAV-certifierade gårdar.

Vi har en prenumeration av benbuljong så varje månad får vi 30 portionsförpackningar skickade hem till oss. Så bekvämt och bra!. Varje förpackning innehåller 1 dl koncentrerad benbuljong vilket blandas med 1 dl vatten som man sedan värmer till en underbar kopp drickbar benbuljong.

En prenumeration på benbuljong, kan detta vara årets julklapp?

Använd vår kod UVTGERMER så får du alltid en (1) extra förpackning vid varje beställning du gör från Wholly Broth, oavsett om det är en enskild beställning du gör eller en prenumeration.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos Wholly Broth.

Köpknapp för Wholly Broth benbuljong med rabattkod UVTGERMER

Crock Pot

Grytan som nästan lagar middagen själv till dig!

Med en Crock-Pot, även kallad Slow Cooker, så kan du komma hem till en färdig och varm måltid efter jobbet. Förbered grytan på morgonen med alla ingredienser, lägg på locket och ställ in bärmen samt tiden – därefter sköter sig din Crock-Pot helt själv och tillagar måltiden.

När timern går ut startar automatisk varmhållning så att middagen alltid är helt klar och redo att ätas när du kommer hem. Enklare och mer bekvämt kan det inte bli!

Vi älskar verkligen vår Crock-Pot, som även har tryckkokarfunktion, och den förenklar vår matlagning massor.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos Bagaren & Kocken.

Vattenreningskanna

En vattenreningskanna kan förbättra vattnets kvalitet genom att ta bort skadliga ämnen. Den är ett miljövänligt och ett kostnadseffektivt alternativ eftersom det minskar behovet av att köpa vatten på plastflaskor.

Och framför allt, en vattenreningskanna är enkel att använda och underhålla vilket även gör den till en hållbar och fin rutin i hushållet.

Om man, som vi, har kommunalt vatten och ingen annan typ av rening av vattnet i sitt hem så är en vattenreningskanna ett riktigt bra första steg mot renare och godare vatten.

Förutom den stora och uppenbara skillnaden med att dricksvattnet filtreras från orenheter så blir smaken på dricksvattnet bättre. Detta påverkar även det man gör av vattnet så som kaffe, te och andra drycker. På alla dessa punkter märker vi en markant skillnad.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos Bodystore.

Slår in ett Julklappstips 2023

Ljusterapilampa

En Ljusterapilampa (eller Dagljuslampa) sägs kunna ge en terapeutisk effekt som efterliknar solen och den används även professionellt i behandlingar. Till exempel ljusrum och liknande kan vara väldigt effektiva för många.

Att ha en egen Ljusterapilampa i sitt hem för att få dagsljus är troligen ingen dum ide alls. Några doser av uppiggande ljus under de mörka månaderna behöver vi nog lite av allihopa.

Läs mer och lägg din Julklappsbeställning hos Bodystore.

Avslutande ord

Vi hoppas att våra idéer har gett dig inspiration och gjort dina julklappsinköp till en lika fin upplevelse som vi önskar.

Vi vill sprida glädje och skapa magiska stunder, och vi ser fram emot att fortsätta göra det tillsammans med dig.

Ta hand om dig och dina nära.

 

Signaturbild för Under vårt tak