3 nov 2015

Ugnsrostad vitkål

Att vi har frossat när det kommer till goda recept med vitkål nu under hösten är ju ingen hemlighet. Att ugnsrosta vitkålen och ha som ett härligt tillbehör till köttet, kycklingen eller fisken minst en gång i veckan,  har mer blivit en regel än ett undantag, så gott!

Något vi däremot har missat är att dela med oss av detta enkla och helt fantastiska sätt att tillaga vitkålen på, så håll till godo här kommer ett helt underbart recept på Ugnsrostad vitkål som du inte vill vara utan!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Ugnsrostad vitkål hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleosverige paleorecept paleoblogg matblogg

Maria 4 november, 2015 07:34 - Svara

Mmm som ni säger “så gott och så enkelt” . Perfekt hösttillbehör tycker jag.
🙂

mm

undervarttak 4 november, 2015 11:14 - Svara

Hej Maria

Tack och ja, precis så! Väldigt gott och enkelt.

Magnus & Jenny

Titti Lejoninnan 23 april, 2017 20:47 - Svara

Så gott! Längtar tills nästa gång jag äter det MUMS

mm

undervarttak 24 april, 2017 08:29 - Svara

Hej Titti

Så roligt att höra, tack!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube