10 mar 2013

Sötpotatis är något som vi börjat använda mer och mer här Under vårt tak. Tidigare har vi delat med oss av ett recept på en underbart god Hummus med sötpotatis och morot som är ett fantastiskt tillbehör vid t.ex. sommarens alla grillkvällar!
 
Något som är jättegott och väldigt enkelt är att ugnsbaka sötpotatisen precis som man gör med vanlig bakpotatis och ha som tillbehör till köttet, fisken, kycklingen eller salladen.
 
En smakrik olivolja med färskpressad vitlök och havssalt som du ringlar över den varma sötpotatisen gör njutningen total!
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Ugnsbakad Sötpotatis hittar du här.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter