Stekpannebröd

Tillbaka

Stekpannebröd

Minns du brödet från barndomen som mamma stekte i stekpannan och man sedan åt varma med lite smör på? Magnus mamma bakade bröd på detta sätt till sina barns stora glädje, och visst är det gott med ett tunnbröd som man kan äta precis som de är, fylla med något gott, ta med sig ut på picknicken som en wraps eller använda som härliga tortillabröd till sin tacos.

Vi hittade hos Ashley som driver bloggen http://myheartbeets.com ett underbart Stekpannebröd, eller indiskt naan bröd, som vi var tvungna att testa och vi blev verkligen inte besvikna. Så gott och vi avnjöt det med lite ghee och havssalt på precis som det var och har sedan även använt det till att göra wraps med olika fyllningar, ett otroligt användbart bröd.

Vi har valt att göra brödet precis som det är men ett tips är att även smaksätta det på olika sätt. Pressa ner lite vitlök i smeten för ett härligt vitlöksbröd eller varför inte smaksätta med härliga färska örter.

Testa detta underbara Stekpannebröd du också!

Recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till Stekpannebröd hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus naanbröd naan glutenfritt mjölkfritt sockerfritt paleo recept sverige paleoblogg

PS. Titta gärna in på vår Facebookgrupp och vårt Instagramkonto för mängder av andra tips och mycket matinspiration! Missa inte heller vårt nyhetsbrev Grottpost, mer info här.