26 Aug 2013
DSC00037

Sötpotatis är så gott och något vi gärna äter i olika former, som Baconlindad, Ugnsbakad eller varför inte som Hummus.

I fredags till vårt fredagsmys så lagade vi ännu en variant med sötpotatis, denna gång som gratäng. Vi valde att blanda ner nötfärs i gratängen, för att få en hel rätt, men den går lika bra att göra utan och då ha som tillbehör till både fisk, kött och kyckling.

Testa du också denna underbara gratäng!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Sötpotatisgratäng med köttfärs smaksatt med vitlök, chili och ingefära hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept paleosverige sverige recept

Sofie Edström 22 mars, 2015 19:03 - Svara

Gjorde denna idag! Fast hade ingen chili så tog rivna morötter och lök! Mums!! Kanongott!! Tack för att ni inspirerar varje dag! Älskar er hemsida och era recept! Man blir aldrig besviken när man provar något nytt :) Kram på er!

undervarttak 24 mars, 2015 16:14 - Svara

Tack snälla Sofie, så underbart att höra.

Magnus & Jenny