18 jan 2015

Snart startar Paleo30dagar

Nu är det inte långt kvar tills hälsoutmaningen Paleo30dagar drar igång. Det är både roligt och spännande.
 
Vi är så glada att utmaningen gett så stor respons och att många anmält sig för att vara med. Har till och med fått förlänga anmälningstiden tills idag den 18 januari så att flera personer som varit nyfikna fick möjlighet till att hänga på utmaningen.
 
Men idag den 18 januari så är det alltså sista dagen för att anmäla sig till Paleo30dagar. Alla som är anmälda ska ha fått allt material via mail – med andra ord, har ni inte fått materialet så börja med att kontrollera så att det inte ligger i “skräpposten”. Är den också tom så skicka ett mail till oss på info@undervarttak.se så att vi får skicka om materialet.
 
Den 1:e februari startar hälsoutmaningen Paleo30dagar och den pågår till och med den 2:e mars. Under den tiden kommer vi tillhandahålla mailsupport för uppmuntran, pepp och lättare frågor (men som ni förstår så handlar det inte om individuell kostrådgivning).
 
Glöm inte att tagga era bilder med #paleo30dagar på sociala medier så att vi alla kan följa och peppa varandra! Ska bli så roligt att få se era framsteg och allt ni är med om under utmaningen!
 
Vi längtar och hoppas att även ni är både förväntansfulla och spända inför att starta utmaningen!
 
Magnus & Jenny

Kristina Finn 18 januari, 2015 15:15 - Svara

Hej, försökt lite halvt med paleo-light nåt år. Vill gå med er, vad kostar kursen?
Mvh Tina

mm

undervarttak 18 januari, 2015 15:23 - Svara

Hej Tina

Vad roligt att du är nyfiken på vår hälsoutmaning Paleo30dagar. Skicka bara ett mail till info@undervarttak.se så får du all information.

Magnus & Jenny

Tina olsson 18 januari, 2015 15:33 - Svara

ser att det är sista dagen att anmäla sig i dag
Undrar vad det kostar att vara med

mm

undervarttak 18 januari, 2015 15:37 - Svara

Hej Tina

Vad roligt att du är nyfiken på vår hälsoutmaning Paleo30dagar. Skicka bara ett mail till info@undervarttak.se så får du all information.

Magnus & Jenny

Lotta Johnsen 18 januari, 2015 16:07 - Svara

hej jag är nyfiken på om detta kan vara nåt för mig

mm

undervarttak 18 januari, 2015 20:12 - Svara

Hej Ann-Charlotte

Vi har skickat mail till dig.

Magnus & Jenny

Pia 19 januari, 2015 10:39 - Svara

Hej!
Hinner jag komma med

jessica 23 januari, 2015 14:20 - Svara

Hej. Måste bara berätta att i höstas startade jag Paleo 30 dagar. Gick otroligt lätt och jag fortsatte efter att de 30 dagarna passerat ☺Anledningen till att jag valde paleo är att jag under några år besvärats av inflammation i musklerna vilket gett ständig värk. Efter ca två månader med paleo så började smärtorna från musklerna ge med sig. Efter ytterligare någon månad så gjorde det inte ont längre. Sååå skönt! Helt otroligt vad kosten kan göra! Ett annat plus med paleo är att mitt kolesterol har förbättrats trots att jag halverat mina blodfettssänkande mediciner. Tummen upp för paleo och för er fina hemsida!

mm

undervarttak 29 januari, 2015 11:26 - Svara

Helt fantastiskt roligt att höra Jessica! Underbart vad ren och naturlig mat kan göra!

Magnus & Jenny

Ewa Nilsson 25 januari, 2015 21:45 - Svara

Har testat morotslimpan, den var besvärlig att göra och tyckte dessutom i nte att den var god. Har skrivit två inlägg, men dessa finns inte, tar ni bort sådant som inte är positivt skrivet?

mm

undervarttak 29 januari, 2015 11:33 - Svara

Hej Ewa

Vi tar inte bort kommentarer men vi måste godkänna alla kommentarer innan de publiceras på vår sida.

Vad tråkigt att du inte tyckte om brödet och att du upplevde det besvärligt, ett tips är att läsa receptet innan så att man vet vad som ingår, hur man går tillväga och vilka proportioner receptet avser.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube