1 jul 2013

Smulpajsdeg

Äpplepaj, hallonpaj, blåbärspaj, rabarberpaj… Ja det är underbart med paj! Det är enkelt, går snabbt att göra och kan varieras med olika frukter, bär och smaksättningar. Vi brukar blanda ihop en smuldeg på känn och strö på pajen innan den går in i ugnen resultatet bli härligt!

Vi har fått frågan från flera utav er läsare om hur vi gör vår smuldeg och som sagt den görs på lite olika sätt men oftast med några basingredienser. Så när vi i tidigare bjöd på smulpaj till kaffet när vi hade vänner på besök så passade vi på att mäta och skrev upp receptet på den kvällens variant av smuldeg.

Våra vänner som fick vara med och mäta, skriva, fota och laga pajen var mycket nöjda med både sin insats och det färdiga resultatet av underbar smulpaj!

Ät och Njut av underbar smulpaj! Ät pajen tillsammans med lite vispad kokosmjölk smaksatt med äkta vanilj.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Smulpajsdeg finns här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paj pajdeg recept Paleo paleorecept

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter