SlackLine

Tillbaka

SlackLine

Vi har blivit med SlackLine och från första stunden så var vi helt fast! Så fantastiskt roligt, utmanande och krävande. Tänk att en lina mellan två träd kan ge så mycket glädje.

Artikeln innehåller annonslänkar.

För ett tag sedan så fick vi prova på SlackLine hos en bloggvän och det gick inte obemärkt förbi. Hamnade på Magnus önskelista direkt och nu sitter den mellan två härliga träd på vår tomt.

Och så fort vi åker iväg någonstans följer den med i packningen. Smidigt och enkelt att ha med samt sätta upp och plocka ner. Vi älskar det!

Lek och träning med SlackLine

Det är verkligen träning och glädje för både kropp och själ, fötterna, benen, coremuskulaturen och armarna, allt är aktivt när man balanserar på SlackLine.

Muskler och hjärna får sig en rejäl dos av lycka. Man får också det där primitiva lekbegäret uppfyllt och så blir det en form av tävling, man vill ju behärska linan och kunna gå lite – några steg i alla fall…

Alla engageras

Igår när vi hade ett litet kalas var alla från 2 år till 70 år uppe på linan och hade skoj! Vi hurrade på varandra, hjälptes åt, skrattade och lekte ihop. En lina, två träd och en massa glädje!

Slack Line 2

Lek och ha kul!
Magnus & Jenny slack line slakkline slak lina