Sätila Trail

Tillbaka

Sätila Trail

Det händer mycket i vår fina by Sätila, nästa härliga event att se fram emot är Sätila Trail!

Ett arrangemang av anrika företaget Sätila of Sweden som fyller hela 120 år, helt fantastiskt och väldigt respektingivande.

Det sätter lite perspektiv på vår egen lilla verksamhet 🙂 Sätila of Sweden kanske är mest kända för att tillverka ”Stenmarksmössan”, den mössa som Ingmar Stenmark for ner för slalombackarna med runt om i världen under sina glansdagar.

Loppet!

Sätila Trail finns i hela 6 olika distanser, allt från 5 km och ända upp till 120 km, så det finns något för alla, själva racedagen är den 12:e november 2016.

Sätila ligger fantastiskt vackert vid ena änden av sjön Lygnern, med en otroligt fin och lång sandstrand, och här kommer även start- och målgång för samtliga lopp att finnas.

Sedan sträcker sig Trailloppen ut i skogarna på natursköna och vackert slingrande vägar och stigar, de längre loppen går runt hela sjön som är drygt två mil lång.

Under vårt tak

Under vårt tak kommer även att ”delta” då vi finns på start- och målområdet hela dagen och pratar Paleomat med alla som är nyfikna!

Vi bjuder på benbuljong med stöd från Gröna Gårdar, Wildchips från Wildman och RAWBARs från Superbonobo så långt det räcker.

Avslutande ord

Vi ser med spänning och förväntan fram emot Sätila Trail den 12:e november 2016 och kanske vi träffas där, kom gärna fram och hälsa om du ser oss!

Mycket nöje!
Magnus & Jenny