9 mar 2015

Sammanfattning av Paleo30dagar

Vår utmaning Paleo30dagar avslutades den 2:e mars och det har nu kommit in en hel del resultat från deltagarna. Så fantastiskt roligt att läsa och ta del av allas era framgångar. Inspirerande och glädjande!

Trots att vi sedan långt tidigare vet kostens betydelse för både kroppen och hälsan så blir man ändå lite förundrad över vilken enorm skillnad ren och naturlig mat faktiskt gör för hela livet! Det har även för oss varit en aha upplevelse när vi läst deltagarnas mail och vilka fantastiska resultat de gjort på endast 30 dagar.

Röster från deltagare

Många har under de inledande dagarna fått kämpa hårt mot sötsug, krånglande magar och trötthet – men det har vänt och mot slutet så fick vi mängder av underbara mail om de framsteg som gjorts.

Här är några axplock med citat från alla mail som strömmat in:

Ullis – “…som jag har levt under februari kan och vill jag verkligen leva!”

Astera – ”… jag har tyvärr inte känt någon större skillnad eller sett förändring på mått/vikt… Dock känns det bra mentalt att äta ren mat och att ha skippat socker.”

Peter – ”En väl fungerande mage gör mycket för hälsan…”

Linda – ” Så befriande att bara titta på menyn handla inför veckan på söndagen.”

Josefine – ”Tack för att ni fick mig att prova paleo, har inte ångrat det en sekund! Grymt goda och härliga recept!”

Eva – ”Ingen viktminskning än men märks på kläderna däremot.”

Therese – ”Tack för att ni gör #paleo30dagar med så otroligt bra material och menyer.”

Sanna – “Följande är mina resultat och vinster: minus ca 7kg, minus ca 6,5cm i midjan… …, minskat sötsug, lindrigare mensvärk, bättre hy…”

Tina – ”Jag kommer fortsätta med Paleo. Fler förtjänar att må så bra som möjligt!”

Linda – ” Jag fick stora resultat i både vikt och centimeter men den största vinsten var helt klart välmåendet! Jämn i humöret, ingen värk i lederna och magkatarren försvann så jag kunde sluta med omeprazol!!!”

Carina – ”…maten var ännu godare än vad jag hade väntat mig och fått många nya favoriter.”

Väl kämpat alla ni som varit med på utmaningen Paleo30dagar, vi är både stolta och glada för alla era fina resultat!

Ny utmaning: Paleo30dagar – Livsstilen

Vi kommer med start den 12:e april 2015 dra igång en ny utmaning ”Paleo30dagar – Livsstilen”. Här är det ännu större fokus på hela livsstilen.

Utmaningen har tre tydliga mål:

– Bästa möjliga hälsa och välmående under 30 dagar
– Ökad styrka och rörlighet
– Forma om kroppen

Det handlar om kost, träning (ett professionellt upplägg med tre nivåer), sömn/vila och vätskebalans. Kroppen är en helhet och alla delar bidrar till att uppnå de uppsatta målen.

Perfekt utmaningen inför den kommande sommaren!

Vi kommer inom kort lägga ut annonser om detta här på bloggen, i vår Facebook grupp och på vårt Instagram konto. Självklart med mer information och hur man gör för att anmäla sig – ALLA är välkomna!

Magnus & Jenny

Sofia 9 mars, 2015 21:22 - Svara

Hej! Jag vill väldigt gärna börja med Paleo för att må bättre men har en känsla av att det kommer krävas väldigt mycket av mig både när det kommer till tid och disciplin.

Har du några tips på hur jag ska börja? Vad är dina favorit frukost/lunch/middag tex för en dag med träning? vilka livsmedel att alltid ha hemma osv 🙂

Kram och tack på förhand!!

mm

undervarttak 10 mars, 2015 15:11 - Svara

Hej Sofia

Vad roligt att du är nyfiken på Paleo. Ja en livsstilsförändring är alltid krävande men också belönande, Paleo har många hälsofördelar!

Om du följer oss på Facebook (bara att söka efter “Under vårt tak”) eller Instagram (@undervarttak) så kommer du få mängder med tips och idéer på olika för vad man kan äta – och vad vi äter.

Om du är intresserad av att göra en utmaning så kommer vi inom några dagar presentera vår nästa utmaning Paleo30dagar – Livsstilen där det finns en meny för samtliga 30 dagar och denna är kopplad till recept! Det ingår också träningsupplägg och en massa annat! Bara att mail till oss på info@undervarttak.se för mer information.

Magnus & Jenny

Carro 9 mars, 2015 21:39 - Svara

Hej

Har inte mejlat in än, men kan berätta här om min upplevelse av Paleo30dagar.
Jag har märkt att blodsockret ändrats, med lägre dippar innan måltider. Inte samma känsla vid hunger. Lättare känsla i kroppen (inte vägt mig eller tagit några mått). Jag har känt mig piggare mentalt och kroppsligt. En viss period innan kroppen ställde in sig, men när det vände så var det fantastiskt. Tack för denna gång!

mm

undervarttak 10 mars, 2015 15:12 - Svara

Hej Carro

Vad underbart, vilka fina resultat du har fått! Mycket bra jobbat!

Varm välkommen att delta även i vår kommande utmaning “Paleo30dagar – Livsstilen”!

Magnus & Jenny

Helena Blom 9 mars, 2015 23:51 - Svara

jag vill gärna vara med nästa gång ni kör Paleo 30 dagar

mm

undervarttak 10 mars, 2015 15:13 - Svara

Hej Helena

Vad roligt, tack! Vi kommer inom någon dag börja annonsera om nästa utmaning och då är det bara att maila till oss på info@undervarttak.se för mer information och pris.

Varmt välkommen!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube