Saltrostade Cashewnötter

Tillbaka

Saltrostade Cashewnötter

Vad äter ni för lördagsgodis? Ja, den frågan får vi då och då. Före vår tid med Paleo så var det en stor skål med lösgodis som gällde under helgen, så satt vi där och proppade i oss smågodis och sköljde ner det med någon läskedryck. I många hem så är det tyvärr så det ser ut på lördagskvällen.

Fördelen med en Paleokost är att man minskar sötsuget något enormt och längtan efter just ”lösgodis och läsk” är borta sedan flera år tillbaka. Men visst äter vi lördagsgodis vi också då och då men då kan det röra sig om t.ex. Baconlindade dadlar, Grönkålschips, Mandelsmör med frukt eller varför inte en skål med Saltrostade Cashewnötter!

Dessa goda Saltrostade Cashewnötter gör du snabbt själv när du känner att du vill ha något gott lördagsgodis, garanterat mycket godare än lösgodis och läsk!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till Saltrostade Cashewnötter hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept Sverige paleoblogg
 
PS. Titta gärna in på vår Facebookgrupp och vårt Instagramkonto för mängder av andra tips och mycket matinspiration! Missa inte heller vårt nyhetsbrev Grottpost, mer info här.