Saffransglass från Moveat

Tillbaka

Saffransglass från Moveat

För ett tag sedan var vi hos fina Clara där vi bjöds på Pre-adventsfika. Blev (som vanligt) bortskämda med mycket gott men en underbart god Saffransglass gjorde extra starkt intryck och fastnade i vårt smakminne! Glassen smakade så fantastiskt gott att vi var tvungna att be om receptet och som tur är har vi nu fått ta del av detta så att vi kan dela med oss av underbar Saffransglass till er alla. Länk till receptet hittar ni längst ner i texten.

Hos Clara samsas härliga patéer, tunnbröd gjort på mjöl från syrsor, oxkind, olika sorters viltkött och magiskt goda läckerheter i form av glass, kakor och rowfoodbollar! Allt gjort med kärlek och omtanke, och med grunden i rena och naturliga råvaror där begreppet ”nose to tail” verkligen praktiseras. Man blir både förundrad och tagen av hur hon trollar fram smaker, blandar ingredienser och inte minst, presenterar alla rätter så lockande – ett annat begrepp ”här är gott att vara” kommer flera gånger upp i huvudet.

Det finns även möjlighet till att träffa Clara och ta del av hennes klokheter kring rörelse då hon är personlig tränare och erbjuder Yoga, Garuda och Personlig träning.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Saffransglass hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus