21 jun 2016

Rökig BBQ-sås med rabarber och rosmarin

Har du mycket rabarber i din trädgård och inte vet vad du ska göra med allt det goda?

Så var det för oss och efter att vi bakat ett flertal smulpajer, mjuka kakor och njutit av en hel del kräm var det dax för något nytt.

Grillat

Nu under sommaren så grillar vi mycket, så varför inte servera rabarberna på ett gott sätt till det grillade.

Denna underbara BBQ-sås med rabarber och rosmarin smakar lika gott varm som kall och du serverar den med fördel som en god sås till köttet, hamburgaren eller kycklingen.

Du kan även pensla den på det du ska grilla före det åker på grillen, så gott!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Rökig BBQ-sås med rabarber och rosmarin hittar du här.

Tips på en ekologisk engångsgrill, EcoGrill – klicka här

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept paleosverige sverige paleoblogg

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube