
Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter
Rödbetor är ju fantastiskt gott! Vi brukar oftast ugnsrosta dem och äta som ett gott tillbehör till köttet, kycklingen eller fisken, att koka dem är också härligt. Vi kände att vi ville testa att använda rödbetor när vi bakade och började se oss omkring efter inspiration.
Inlägget innehåller köplänkar.
Vi fick snabbt klart för oss att en mjuk rödbetskaka med kombinationen saffran i glasyren verkar var en hit och började på en gång att fundera över hur vi skulle kunna göra vår variant och då givetvis helt Paleo.
Baka rödbetskaka
Resultatet blev denna underbara Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter som noga bedömdes och avsmakades när vi hade Jenny`s föräldrar på besök förra helgen. Omdömet blev fantastisk och det var inte svårt att ta en extra bit…
Baka och låt dig förföras av denna underbara kaka du också!
Recept
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleorecept paleokaka
Katarina 10 september, 2015 19:47 -
Tack för bra recept, det här ska jag testa direkt!
Hälsningar
Katarina
undervarttak 20 september, 2015 16:27 -
Hej Katarina
Tack snälla för dina fina ord – vad roligt att höra!
Magnus & Jenny
Eva-Lena 11 september, 2015 08:59 -
Kan man använda kokta rödbetor?
undervarttak 20 september, 2015 16:30 -
Hej Eva-Lena
Vi har inte provat men det kan fungera.
Magnus & Jenny
Zahra 11 september, 2015 09:25 -
Åh! Den ser alldeles ljuvlig ut. Saffran får mig verkligen till att längta efter julen nu.
undervarttak 20 september, 2015 16:31 -
Hej Zahra
Underbart att höra, vi längtar också till Jul 🙂
Magnus & Jenny